info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Detergent Ademm Fabric Uni Wash, 250 ml

Ademm Fabric Uni Wash, 250 ml

Detergent

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
22 Lei 41 Lei vei economisi 19 Lei -48 %

Ademm

34900001

Detergent pentru spălarea tuturor țesăturilor și membranelor funcționale.

O bază de curățare și îngrijire, care asigură o spălare igienică, concepută pentru toate articolele de îmbrăcăminte funcționale. Menține respirabilitatea și păstrează impermeabilitatea și rezistența la vânt. Nu conține înălbitor, coloranți sau coloranți. sau alți aditivi. Curățarea delicată, respirabilitatea maximă și spălarea igienică se realizează la o temperatură de numai 30°C.

  • Menține materialul curat după spălare, astfel încât acesta să poată primi ulterior ADEMM IMREGNATION WASH sau PROTECT FABRIC SPRAY.
  • Poate fi folosit în mașina de spălat sau spălat manual.
  • Conceput pentru spălarea optimă a țesăturilor Softshell, Gore-Tex®, Sympatex®, Dryfit®, Toray Dermizax®, CoolMax®, Thinsulate și a altor țesături funcționale fără și cu membrane.

Utilizări:
Pentru spălarea la mașină, puneți o cantitate măsurată de FABRIC UNI WASH în mașina de spălat ca și alți detergenți lichizi, selectați programul și temperatura conform instrucțiunilor de pe ambalajul produsului. Imagini pentru recomandat dozare, se aplică atât la spălarea manuală, cât și la spălarea la mașină. Urmați instrucțiunile de îngrijire care apar pe îmbrăcăminte. Nu folosiți niciodată balsam de rufe!

Parametrii

Sezonul 2021 Q1
Tipul de farmacie Detergent