info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Jachete adidas Terrex Agravic Alpha Hooded Shield

adidas Terrex Agravic Alpha Hooded Shield

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
494 Lei 784 Lei vei economisi 290 Lei -37 %

adidas

DS9307

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții , schi fond
Sezonul 2019 Q1
Sezonul anului Toate sezoanele
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului , Protecția împotriva vântului
Capota Da
Tipul de jachetă Jachetă
Tehnologie Pertex® Quantum , Polartec® Alpha®

Pertex® Quantum

Produsele cu tehnologie Pertex QUANTUM® sunt ultraușoare, cu un raport optim între rezistență și greutate. Moale ca mătasea, extrem de ușor de comprimat, cu o rezistență excelentă la abraziune și protecție împotriva umezelii exterioare, a vântului și a ploii: materialul este impermeabil și se usucă rapid, datorită unui tratament special hidrofug DWR care garantează o performanță de durată, chiar și după multe spălări.

Polartec® Alpha®

Polartec® Alpha® a fost dezvoltat pentru forțele speciale americane, care aveau nevoie de un sistem de izolare superior pentru condiții extreme și fluctuații de temperatură. Izolația activă Alpha® este concepută pentru a distribui uniform căldura, oferind în același timp o respirabilitate adecvată în timpul activității. Această tehnologie de circulație a aerului asigură un confort maxim fără a fi nevoie să manipulați straturile individuale.

Izolația activă Polartec® Alpha® eliberează continuu excesul de căldură corporală care, altfel, ar reduce semnificativ confortul atunci când este acumulată. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei patentate a fibrelor speciale lipite de un miez rigid. Deoarece Polartec® Alpha® este un material natural hidrofob, rezistă excelent la toată umezeala și se usucă incredibil de repede.

  • REGLARE TERMICĂ
  • USCARE RAPIDĂ
  • GREUTATE REDUSĂ
  • RESPIRABILITATE RIDICATĂ
  • WASHABILITY
  • MATERIAL FOARTE DURABIL