info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi pentru femei în aer liber Alfa Bregne A/P/S GTX W

Alfa Bregne A/P/S GTX W

Pantofi pentru femei în aer liber

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
1 360 Lei 1 472 Lei vei economisi 112 Lei -8 %

Alfa

678900110

PANTOFI CU MEMBRANĂ GORE-TEX® PENTRU FEMEI PENTRU ORAȘ ȘI OFF-ROAD BREGNE A/P/S GTX ALFA

Pantoful perfect în fiecare detaliu. În comparație cu cizmele concurente, acestea se remarcă prin designul lor ușor, care nu necesită întreținere și prin sistemul unic de întărire a gleznei. Caracterul impermeabil și respirabil al cizmei de drumeție cu gleznă este un dat, datorită membranei GORE -TEX®. Căutați un pantof de exterior foarte funcțional, cu o gleznă solidă? Atunci cizmele Bregne sunt o necesitate. Nu trebuie să vă luați cizma de pe picior tot anul. Acestea nu sunt doar funcționale, ci și frumoase. Datorită ușurinței și aspectului modern, sunt potrivite și pentru oraș și în vacanță. Datorită tălpii Vibram® Grip Trail, nu veți aluneca atât de ușor oriunde în aer liber - pe iarbă umedă, pietre umede, pietriș sau suprafețe stâncoase.

O inovație funcțională uimitoare este sistemul special de ajustare a pantofilor - BOA® Fit! Cablurile fixe, în loc de șireturi, sunt strânse cu o rotiță rotativă de fixare. O singură mână este tot ce ne trebuie pentru a strânge sau a slăbi cizma. De neprețuit în situații de adrenalină.

Cățărătorii, drumeții și iubitorii de trasee securizate vor aprecia bucla pentru călcâi și limbă. Se atașează ușor și rapid la un rucsac sau la un ham de alpinism cu ajutorul unui carabinier. Veți fi imbatabil de ușori pe munte cu cizmele Bregne combinate cu cel mai ușor rucsac Bergans.

Tehnologie:

AlfaAir™ și GORE-TEX®.

Material exterior rezistent, fără întreținere, lipit cu o membrană GORE-TEX®. Strat impermeabil și izolator cu o respirabilitate unică pentru un plus de confort. Combinată cu materiale hidrofobe foarte respirabile, tehnologia Extended Comfort împiedică apa să pătrundă în pantof, permițând în același timp transpirației să se evapore din interiorul pantofului spre exterior. GORE-TEX® Extended Comfort este potrivit pentru condiții moderate până la călduroase și pentru niveluri de activitate mai ridicate. Este 100% impermeabil și foarte respirabil, oferind un mediu uscat și confortabil la temperaturi mai ridicate. Tehnologia Extended Comfort este concepută în primul rând pentru cizmele Alpha joase și medii.

Talpă intermediară EVA ușoară

Talpă intermediară extrem de ușoară și foarte bine amortizată.

Vibram® Grip Trail

Tehnologie a tălpii exterioare care asigură o tracțiune excelentă pe suprafețe umede și uscate.

Sistemul BOA® Fit

Sistem de legare a încălțămintei de neegalat. Rapid, precis și puternic. Cabluri fixe în locul șireturilor tradiționale. Funcționează în orice mediu. Se fixează prin rotirea unei roți simple. Apăsați roata pentru a elibera frânghiile. Sistemul de precizie economisește energie. Vă puteți concentra pe experiență, nu pe echipament. Sistemul întărește piciorul în mod uniform pe întreaga sa suprafață. Pentru schimbări de direcție mai rapide și mai puternice!

Beneficii:

  • PICIORUL - Copita de formă standard oferă confort, în timp ce forma rotundă a călcâiului reduce riscul apariției bășicilor
  • LOOP - bucle pentru călcâi pentru a fi mai ușor de îmbrăcat sau de atașat la șa sau la rucsac
  • GREUTATEA Cizmei - 380 g (mărimea 43 EUR)
  • ÎNĂLȚIMEA CHIMNELUI - 12,5 cm (mărimea 43 EUR)

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q3
Reglarea pantofului Rezistent la apă
Înălțimea pantofilor Mare
Utilizarea încălțămintei de exterior Drumeții ușoare , Drumeții pe munte înalt
Tipul de încălțăminte de exterior A/B
Tehnologie Gore-Tex® , BOA® , EVA , Vibram® Grip Trail , Alfa-Air

Gore-Tex®

Membrana Gore-Tex® menține picioarele uscate și confortabile și crește respirabilitatea pentru toate activitățile pe vreme rece. Este un laminat standard cu trei straturi, axat pe durabilitate și longevitate.

BOA®

Legendarul sistem de strângere pe care poate îl cunoașteți de la pantofii de ciclism, cizmele de schi și alte cizme cu schelet. Roata de microîncordare Boa vă permite să vă strângeți cizmele în câteva secunde, cu precizie maximă și fără riscul de a se slăbi sub sarcină.

EVA

EVA (Etilenă Vinil Acetat) este cel mai frecvent utilizat material de amortizare în încălțămintea sportivă din mai multe motive:

- proprietățile mecanice pot fi modificate cu ușurință prin amestecarea cu alte componente

- Densitatea poate fi modificată prin adăugarea de diferite cantități de aer în amestec.

- mai multe opțiuni pentru design și forme, cu o prelucrare mai ușoară și mai ieftină

- variațiile oferă diferite posibilități pentru diferite concepte de încălțăminte, preferințe individuale și stiluri de alergare.

Vibram® Grip Trail

Talpă pentru pantofi de alergare dezvoltată în colaborare cu Vibram®. Asigură o aderență și o tracțiune sporită pe suprafețe alunecoase și umede.

Alfa-Air

Material exterior din PU perforat fără întreținere. Cu durabilitatea pielii, oferă jumătate din greutatea și respirabilitatea unică a materialului textil. Sub stratul protector se află o membrană Gore-Tex impermeabilă și respirabilă.