info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi ușori de drumeție pentru femei  Alfa Cecilie Low Gtx

Alfa Cecilie Low Gtx

Pantofi ușori de drumeție pentru femei

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
930 Lei 1 237 Lei vei economisi 307 Lei -25 %

Alfa

611900753

Video cu produs

Descriere

Pantofi de drumeție ușori pentru femei cecilie low Gtx.
Pantofi de drumeție ușori, moi și frumoși, ideali pentru plimbări mai ușoare și pentru uzura zilnică în natură. Dezvoltați special pentru femei și pentru aventurile lor în aer liber, în strânsă colaborare cu profesioniști aventurieră și alpinistă Cecilia Skog. Combinat cu o membrană GORE-TEX impermeabilă și respirabilă, oferă confort pentru picioarele tale chiar și în condiții de efort aerobic ridicat. Talpa intermediară oferă stabilitate, amortizare și susținere. Talpa exterioară Vibram asigură o aderență bună pe trasee umede și uscate. Încălțămintea Cecilie Low GTX W este adaptată la anatomia feminină a piciorului.

TEHNOLOGIE

  • MEMBRANĂ GORE-TEX

Strat impermeabil și izolator cu o respirabilitate unică pentru un confort sporit. Cu tehnologia Performance Comfort, aceasta este concepută pentru a permite un confort maxim pentru utilizarea într-o gamă largă de condiții într-o gamă largă de activități în aer liber. Tehnologia Performance Comfort se regăsește în principal în cizmele Alfa pentru alpinism, drumeții și vânătoare.

  • INSOLE CLASSIC

O talpă cu design anatomic care menține picioarele uscate și confortabile cu ajutorul unor materiale respirabile și foarte absorbante. Construcția din spumă asigură absorbția șocurilor, confort și ușurare pentru picioarele obosite. Suprafața antibacteriană ajută, de asemenea, la prevenirea mirosurilor.

  • SURSA

Vibram Trail este o talpă exterioară revoluționară dezvoltată prin colaborarea Alfa cu Vibram. Este concepută cu gândul la stabilitate, rulare naturală și confort. Cadrul special din TPU oferă o structură excepțională suport și stabilitate în timpul alergării. Proprietățile îmbunătățite de tracțiune și frânare sunt obținute datorită crampoanelor speciale adaptive ale tălpii exterioare. Rezultatul este o talpă exterioară premium și o aderență de neegalat pe suprafețe alunecoase și umede.

  • ȘIRET TRADIȚIONAL

Sistem de șireturi cu ochiuri și cusături.

  • CĂPTUȘEALĂ DIN CAUCIUC

Căptușeala din cauciuc pentru vârf și călcâi crește durabilitatea și prelungește durata de viață.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q1
Reglarea pantofului Rezistent la apă
Înălțimea pantofilor Scăzut
Utilizarea încălțămintei de exterior Drumeții ușoare
Tipul de încălțăminte de exterior A/B
Tehnologie Gore-Tex® , EVA , Vibram® Grip Trail

Gore-Tex®

Membrana Gore-Tex® menține picioarele uscate și confortabile și crește respirabilitatea pentru toate activitățile pe vreme rece. Este un laminat standard cu trei straturi, axat pe durabilitate și longevitate.

EVA

EVA (Etilenă Vinil Acetat) este cel mai frecvent utilizat material de amortizare în încălțămintea sportivă din mai multe motive:

- proprietățile mecanice pot fi modificate cu ușurință prin amestecarea cu alte componente

- Densitatea poate fi modificată prin adăugarea de diferite cantități de aer în amestec.

- mai multe opțiuni pentru design și forme, cu o prelucrare mai ușoară și mai ieftină

- variațiile oferă diferite posibilități pentru diferite concepte de încălțăminte, preferințe individuale și stiluri de alergare.

Vibram® Grip Trail

Talpă pentru pantofi de alergare dezvoltată în colaborare cu Vibram®. Asigură o aderență și o tracțiune sporită pe suprafețe alunecoase și umede.