info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi de schi fond pentru bărbați Alfa Outback A/P/S 2.0 GTX M

Alfa Outback A/P/S 2.0 GTX M

Pantofi de schi fond pentru bărbați

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
2 637 Lei 2 948 Lei vei economisi 311 Lei -11 %

Alfa

373105111

CIZME DE SCHI CU MEMBRANĂ GORE-TEX CU HUSE OUTBACK A/P/S 2.0 GTX

Această cizmă de schi backcountry confortabilă și foarte călduroasă are o manșetă integrată cu fermoar cu două direcții pentru o mai bună ventilație, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în călătoriile lungi și reci și în zăpada pulverulentă. Bocancul este o dezvoltare ulterioară a bestsellerului Outback A/P/S GTX și BC Gaiter A/P/S GTX. Încălțămintea interioară nouă și stabilă prezintă zone de flexiune pentru o experiență de schi confortabilă și sistemul ALFA Double Lock pentru a facilita reglarea individuală și a îmbunătăți stabilitatea pe coborâri. Outback A/P/S 2.0 GTX este căptușit iarna cu o membrană GORE-TEX impermeabilă și respirabilă și are o talpă intermediară termoizolantă pentru a vă menține picioarele uscate și calde. Sistemul de avalanșă RECCO este integrat în cizmă pentru un plus de siguranță. În plus, este întărit cu Kevlar în zonele expuse pentru cele mai dure ture de schi în mediul montan și alpin. Întărirea suplimentară a degetelor protejează pielea de marginile ascuțite ale schiurilor. Cu o talpă intermediară termoizolantă și o formă a călcâiului pentru a împiedica condițiile să pună capăt aventurii tale, această cizmă îți va ține de cald. Rețineți că anumite condiții de zăpadă/crudură exercită o presiune extremă asupra materialelor cizmei și că este de așteptat o uzură mai mare atunci când este utilizată în aceste condiții.

Tehnologie:

Păstrați-vă picioarele calde și uscate pe toată durata călătoriei: ALFA - Cald și uscat
Bocancii de schi unici de la ALFA sunt concepuți cu o membrană GORE-TEX impermeabilă și respirabilă și o talpă intermediară extra izolată pentru a vă menține picioarele confortabile.

Impermeabil și respirabil: GORE-TEX

Datorită confortului oferit de GORE-TEX, apa este blocată, iar transpirația se evaporă cu ușurință din interiorul cizmei. Există mai multe variante în această categorie și toate sunt 100% impermeabile, durabile și au o respirabilitate foarte bună. Alfa selectează întotdeauna o membrană GORE-TEX adaptată în mod special la aplicație. Acest lucru asigură un climat uscat și confortabil pentru picioare în orice vreme.

Siguranță suplimentară în caz de accident: Recco Rescue Technology

Tehnologia RECCO vă permite să apelați salvatorii profesioniști în cazul unui accident de avalanșă sau dacă vă pierdeți în aer liber. Reflectoarele nu înlocuiesc emițătoarele de emisie-recepție personale și escortele de salvare, dar nu este nevoie să le porniți și oferă o rezervă, astfel încât salvatorii profesioniști să îi poată localiza întotdeauna.

EXP Gaiter (BC)

Cordura durabilă integrată, cu întărire suplimentară în interior. Oferă o izolație suplimentară în condiții extreme și protejează împotriva zăpezii.
Cordura - Cordura este utilizată pentru a crește rezistența la uzură în zonele foarte expuse la stres extern.
Protecție împotriva crustei de zăpadă - Întărire în jurul întregii părți inferioare a cizmei pentru a crește durabilitatea și a prelungi durata de viață a cizmei.
Protecție pentru vârf și călcâi - Protecție pentru vârf și călcâi care asigură o durabilitate suplimentară și prelungește durata de viață a pantofului.
Cusături Kevlar - cusături ranforsate cu Kevlar.
Tehnologia BC pentru talpă exterioară.
Talpă Rottefella BC pentru o stabilitate optimă, contribuind astfel la un control bun pe teren accidentat și în condiții de zăpadă variabile. Talpa exterioară are proprietăți bune de izolare.

Comfort l-board

Talpă care absoarbe umezeala pentru a vă menține picioarele uscate, calde și confortabile. Izolează împotriva umezelii și a frigului de pe sol.

Detalii:

  • GREUTATEA PE CALCAT: 925 g per pantof (EU 42)
  • ÎNĂLȚIMEA CHIMNELUI: 17,5 cm (EU 42)
  • CUT : Larg
  • MATERIAL : GORE-TEX izolat
  • Talpă : Rottefella BC

Utilizare:

  • Excursii de o zi pentru schi în backcountry
  • Excursii de mai multe zile de schi în spate
  • Schi în pantă
  • Schi în schi în zăpadă pulverulentă

Parametrii

Sport schi fond
Sezonul 2022 Q3
Stil de schi clasic
Compatibilitatea cu legarea NNN