info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Rucsac unisex Camelbak M.U.L.E. 12 3L
Voucher + gratuit

Camelbak M.U.L.E. 12 3L

Rucsac unisex

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
644 Lei

Camelbak

C2654-003000

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


De ce este atât de fascinantă reproiectarea pachetului de hidratare M.U.L.E.® 12? În primul rând, are dimensiunea perfectă, este dotat cu hidratare de calitate superioară și are toate caracteristicile care vor face ca orice aventură cu bicicleta să fie uimitoare. În plus, am adăugat opțiuni inteligente de depozitare cu un buzunar de supraplin pentru un strat suplimentar sau un costum de neopren. Am adăugat, de asemenea, o centură de stabilitate detașabilă pentru un plus de flexibilitate și confort. O altă adăugare importantă este Magnetic Tube Catcher™, care funcționează cu toate tuburile noastre de rezervor. Am inclus un panou dorsal Air Support™, materiale ușoare și ventilație maximă pentru a vă menține o senzație și un aspect plăcut pe traseu. Insigna de sustenabilitate Repurpose Gold: produse din materiale reciclate, realizate cu substanțe chimice mai sigure și concepute pentru a conserva resursele și a reduce numărul de produse de unică folosință. În cele din urmă, rezervorul nostru Quicklink™ vă asigură că veți obține toată hidratarea de care aveți nevoie în deplasare, fără complicații.

Caracteristici principale:

  • Back Panel Air Support™: Proiectat cu tehnologia Body Mapping pentru a permite o ventilație maximă în cele mai fierbinți puncte de pe spate.
  • Prindere magnetică pentru tuburi: Păstrează tuburile în siguranță și accesibile atunci când aveți nevoie de ele.
  • Cureaua detașabilă pentru șolduri: stabilitate suplimentară atunci când aveți nevoie de ea
  • Harnașament 3D Vent Mesh: ușor și respirabil, cu o capacitate de încărcare suplimentară. Conceput pentru confort pe tot parcursul zilei.
  • Suport pentru cască.
  • Buzunar de suprapresiune extensibil: Ascundeți sau aruncați rapid un strat suplimentar
  • Buzunare de transport integrate: Păstrați-vă uneltele și trusa de reparații organizate

Parametrii

Sport ciclism
Sezonul 2022 Q1
Tipul de sac rucsac
Volumul sacului/rucsacului 11-20 litri
Utilizarea genții/rucsacului ciclism