info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Sticlă unisex Camelbak Podium 710ml

Camelbak Podium 710ml

Sticlă unisex

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
59 Lei 69 Lei vei economisi 10 Lei -15 %

Camelbak

C1875-601071

Indiferent de distanța parcursă, este important să vă hidratați pe bicicletă. Podium este proiectat pentru a se potrivi la o varietate de coșuri pentru sticle de pe piață, împreună cu un design ușor de stors care furnizează mai mult lichid cu mai puțin efort și are un capac cu închidere automată pentru mai puține vărsări și stropiri. Supapa on/off asigură o blocare pozitivă pentru un transport fără scurgeri, iar toate componentele sunt 100% fără BPA, BPS și BPF. Podium oferă cea mai bună hidratare din clasa sa, astfel încât să vă puteți concentra asupra cursei.

Caracteristici principale:

  • BUCĂȚIE DE APĂ PENTRU BICICLETE CAMELBAK: Biberonul de apă cu sistem de strângere CamelBak Podium are un nou design și este mai ușor ca niciodată de curățat. Aceasta continuă să stabilească standardul ca fiind cea mai bună sticlă de apă pentru ciclism din industrie.
  • ADAPTARE OPTIMIZATĂ A BUCURIEI: Bidonul de bicicletă Podium squeezable este proiectat să se potrivească în siguranță într-o varietate de coșuri pentru bidoane. Se stoarce ușor, asigurându-vă că luați mai multe lichide cu mai puțin efort.
  • DEBIT ÎNALT, CAP CU ÎNCHIDERE AUTOMATĂ: Sticlele de tip squeeze CamelBak sunt proiectate cu un debit mare și un capac cu închidere automată. Acest lucru maximizează debitul, eliminând în același timp scurgerile și stropirile.
  • Ușor de curățat și fără BPA: CamelBak Podium este sticla de apă perfectă pentru o hidratare rapidă, fiabilă și de nezdruncinat. Toate părțile pot fi separate pentru o curățare ușoară, iar toate materialele din plastic sunt fără BPA.
  • CÂND ÎI FABRICĂM - ÎI ȚINEM: Garanția noastră pe viață Got Your Bak acoperă toate rezervoarele, rucsacurile, sticlele și accesoriile care prezintă defecte de fabricație în ceea ce privește materialele și manopera, pe toată durata de viață a produsului.


Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , ciclism
Sezonul 2022 Q1
Tipul de sticlă sticlă
Volumul sticlei 0,51 până la 1 litru
Materialul sticlei plastic