info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi de alergare pentru bărbați Craft Ctm Ultra Carbon Trail M

Craft Ctm Ultra Carbon Trail M

Pantofi de alergare pentru bărbați

Variante de culoare

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
622 Lei 875 Lei vei economisi 253 Lei -29 %

Craft

1912171 372851

Revoluția alergării off-road. Nu veți găsi o cursă pe șosea în care să nu fie alergători cu pantofi de carbon în picioare în primul rând. De ce să nu profitați din plin de această tehnologie pe traseu?

Craft CTM Ultra Carbon Trail se bazează pe principiile dovedite ale pantofilor de curse din carbon și duce conceptul în afara drumului, în pădure și în munți.

Baza încălțămintei este o placă de carbon curbată în interiorul unui strat masiv de amortizare cu un randament energetic extrem de ridicat. Această combinație vă aruncă în revenire și s-a dovedit că vă crește eficiența alergării.

Dar nu este vorba doar de dinamica din teren. Pantoful de curse ideal trebuie să ofere, de asemenea, aderență și stabilitate, iar CTM Ultra Carbon Trail cu siguranță nu dezamăgește în această privință.

Talpa exterioară este alcătuită dintr-un compus agresiv Vibram Megagrip, astfel încât te poți baza pe aderență atunci când alergi pe pietre și în noroi. Megagrip de la Vibram este standardul de aur nu doar în rândul pantofilor de trail.

Stabilitatea este mai mult decât bună pentru un pantof atât de masiv. Talpa intermediară de 40 de milimetri exploatează la maximum potențialul de returnare a energiei și, datorită plăcii de carbon, a tălpii exterioare pe toată lungimea și a părții superioare solide, nu dezamăgește nici în pasajele mai tehnice. CTM Ultra Carbon Trail nu este un pantof făcut pentru Skyrunning și alte discipline de alergare extrem de tehnice. Cu toate acestea, în contextul alergării pe traseu în Republica Cehă și Slovacia, Ultra Carbon Trail este perfect utilizabilă pe aproape orice traseu. Cu cât cursa este mai scurtă și mai rapidă, cu atât veți beneficia mai mult de avantajele acestui pantof.

Partea superioară este confecționată dintr-o țesătură durabilă și rezistentă, care ține piciorul ferm în poziție și poate rezista fără dificultate la rigorile traseului. Un suport suplimentar este adăugat la partea superioară prin intermediul unui protector de cauciuc pentru vârf și al căptușelii TPU în jurul perimetrului pantofului.

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2023 Q1
Tipul de lovire a piciorului Neutru
Tipul de pantofi de alergare curse , Tempo
Tipul de suprafață - de rulare Teren - potecă
Reglarea pantofului Respirabil
Lățimea pantofilor Standard
Înmuierea Amortizare medie
Picătură 10 mm