info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi de alergare Inov-8 Parkclaw 275 Gtx (S)

Inov-8 Parkclaw 275 Gtx (S)

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
607 Lei 934 Lei vei economisi 327 Lei -35 %

Inov-8

000639-GYTL-S 01

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2019 Q3
Tipul de lovire a piciorului Neutru
Tipul de pantofi de alergare formare
Tipul de suprafață - de rulare Drumul , Teren - potecă
Reglarea pantofului Rezistent la apă
Seria de modele Inov-8 Parkclaw
Lățimea pantofilor Wide
Înmuierea Amortizare medie
Picătură 8 mm
Tehnologie GORE-TEX Invisible Fit , PowerFlow plus , DFB

GORE-TEX Invisible Fit

Denumirea completă - GORE-TEX Invisible Fit este o membrană impermeabilă. Membrana este acum integrată în materialul superior. Membrana este laminată pe părțile individuale ale feței, iar rezultatul este o îmbunătățire semnificativă a proprietăților funcționale, o conexiune mai bună și mai eficientă între membrană și fețe, o potrivire mai bună, iar diversele pliuri ale căptușelii care ar putea cauza bășici sau iritații au fost, de asemenea, eliminate în mod semnificativ. Rezultatul este un pantof mai bine ajustat cu o membrană GORE-TEX.

PowerFlow plus

Oferă cu aproximativ 10% mai multă amortizare în secțiunea călcâiului, în timp ce secțiunea din față este mai dură pentru o gestionare eficientă și precisă a ricoșeului. Oferă cu 25% mai multă energie la revenire decât EVA standard.

DFB

Armătură din polimer inserată în talpa intermediară, care urmează forma fasciei plantare și afectează stabilitatea torsională a pantofului. Acesta începe de la călcâi și se termină la arcada transversală, astfel încât degetele de la picioare și piciorul să poată trece în mod natural la revenire. Aceasta ajută la crearea unei reveniri dinamice.

  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Gopay