info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Bernina Lite 3

Bastoane unisex pentru excursii de iarnă

In stoc la furnizor
Livrare în 4-7 zile lucrătoare
599 Lei 746 Lei vei economisi 147 Lei -20 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65227221

Bernina Lite 3 este fabricat în întregime din aluminiu de înaltă rezistență și este articolul perfect din trei piese pentru următoarea ta excursie de schi. Acesta este prevăzut cu noul mâner Aergon Air Compact, care oferă și mai mult confort și control, special pentru mâinile mai mici ale femeilor. Tehnologia specială a cavităților permite o construcție ușoară, care este combinată cu suprafețe de sprijin mari pentru a oferi un sprijin maxim pe munte. Partea din spate a mânerului este complet cauciucată pentru a oferi cea mai bună aderență. În plus, suprafața mare de sprijin ergonomică oferă sprijin în timpul virajelor abrupte în timpul ascensiunilor. Pe lângă partea din spate a mânerului, mânerul este realizat din termoplastină cu aspect de plută. Datorită sistemului Speed Lock 2+, lungimea poate fi ajustată cu ușurință între 100 și 135 cm, chiar și cu mănuși. Bastonul de schi de tură este echipat cu o placă de fixare mare, care vă oferă sprijin atunci când manevrați înălțătoarele de călcâi și cureaua de înălțare.

AERGON AIR

  • Aergon Air combină ușurința și stabilitatea. Forma sa ergonomică garantează un confort maxim, în timp ce capul de prindere complet cauciucat garantează un control absolut.

BLOCARE CUREA DE SECURITATE NAILON NEOPREN

  • Curea reglabilă cu blocare de siguranță. Este întărită cu neopren și cu o căptușeală confortabilă din fleece și oferă un confort maxim la purtare.

MÂNER EXTINS

  • Extensie a mânerului pentru o prindere ușoară pe terenuri cu pante abrupte sau traversări.

ALUMINUM

  • Se remarcă în special prin rigiditatea sa ridicată la o greutate redusă.

SPEED LOCK 2+

  • Sistemul de reglare, certificat de institutul de testare TÜV Süd, funcționează cu o clemă externă care permite schimbări ușoare de reglare și oferă o forță de strângere maximă.

COȘ DE LEGARE BIG MOUNTAIN

  • O placă dezvoltată special pentru turism, cu o muchie scurtă pentru reglarea ajutoarelor de cățărare și o muchie lungă pentru răzuirea pistelor înghețate. Acesta poate fi înlocuit cu ușurință manual.

FLEX TIP LONG

  • Un vârf robust care garantează o potrivire precisă a vârfului și o stabilitate perfectă pe aproape orice tip de teren.

Parametrii

Sport Schi de tură
Sezonul 2022 Q3
Tipul de băț Telescopic
Tehnologie Lock Security Strap - Neoprene , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus , Big Mountain Binding Basket
Material pentru stâlp de turism aluminiu

Lock Security Strap - Neoprene

Cureaua este întărită și fabricată din neopren cu o inserție confortabilă din fleece pentru un confort maxim la purtare.

Aergon Air

Aergon Air combină ușurința și stabilitatea. Forma sa ergonomică garantează un confort maxim, în timp ce capul de prindere complet cauciucat garantează un control absolut.

Speed Lock 2 Plus

Sistemul de reglare certificat de TÜV Süd funcționează cu o clemă externă care permite schimbări ușoare de reglare și oferă o forță de strângere maximă.

Big Mountain Binding Basket

Placă dezvoltată special pentru turism, cu o muchie scurtă pentru ajustarea ajutoarelor de cățărare și o muchie lungă pentru răzuirea pistelor înghețate. Acesta poate fi înlocuit cu ușurință manual.