info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Black Series FX Carbon

Bețe de trekking

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
1 034 Lei 1 255 Lei vei economisi 221 Lei -18 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65229001

Video cu produs

Descriere

Black Series FX Carbon este ghidul tău exclusiv pentru drumeții montane. Acesta este echipat cu mânerul nou dezvoltat Aergon Air, a cărui suprafață de atingere este realizată din plută adevărată. Mânerul a fost îmbunătățit în fiecare detaliu și reoptimizat în ceea ce privește confortul și controlul. Datorită tehnologiei speciale a cavităților, este posibilă o combinație între o construcție ușoară și suprafețe mari, de susținere, care răspund tuturor cerințelor ergonomice ale mâinii dumneavoastră. Partea din spate cauciucată a mânerului Aergon Air oferă aderență și control maxim la coborârea dealurilor. Unghiul înclinat vă ajută încheietura mâinii să ghideze și să așeze bastonul în mod optim și contribuie extrem de mult la siguranța pe munte. Bastonul pliabil extrem de ușor este alcătuit din 100% carbon, ceea ce îl face un companion ușor, dar fiabil în munți, cu o greutate de numai 228 g! Cureaua de securitate cu blocare Skin 4.0 bucla reglabilă cu blocare de siguranță. Este ultraușoară, foarte respirabilă și oferă un confort maxim la purtare. Lungime 110-130 cm.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q1
Tipul de băț Pliabil
Material pentru stâlp de trekking carbon
Tehnologie Core Locking Device , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

Core Locking Device

Dimensiune minimă atunci când este pliată și ultraușoară. Gama LEKI de bastoane pliabile este pur și simplu mai mică, mai ușoară, mai bună. Posibilitățile de utilizare a acestora sunt multiple. Fie că este vorba de accesul la ferrata, de alergarea pe traseu în zona rurală, de drumeții mici sau ca băț de drumeție.

  • Construcție ascunsă în interior. Asamblarea și dezasamblarea simplă și sigură a bățului.
  • Cablu de tensiune de înaltă performanță cu înveliș PE întărit pentru protecția permanentă a fibrelor
  • Arcul situat în partea inferioară asigură o tensiune optimă și o compensare automată a lungimii cablului
  • Manșoanele speciale din aluminiu protejează fibra de carbon de modul înalt și asigură o conexiune perfectă a segmentelor individuale.

FlexTip

Vârf din carbură cu vârf lung și flexibil, filetat pentru fixarea plăcii. Conceput pentru bastoane de schi de tură (sau rachete de zăpadă).

Trekking 2.0 Basket

Placă de drumeție compactă. Protejează împotriva blocării în zăpadă și noroi și poate fi ușor de înlocuit manual.

Aergon Air

Aergon Air combină ușurința și stabilitatea. Forma sa ergonomică garantează un confort maxim, în timp ce capul de prindere complet cauciucat garantează un control absolut.

Speed Lock 2 Plus

Sistemul de reglare certificat de TÜV Süd funcționează cu o clemă externă care permite schimbări ușoare de reglare și oferă o forță de strângere maximă.