info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Cross Trail Lite Carbon

Bețe pentru trail running

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
735 Lei 894 Lei vei economisi 159 Lei -18 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65226421

Video cu produs

Descriere

Cross Trail Lite Carbon este suportul tău pentru următorul tău antrenament montan! Bagheta din trei piese este echipată cu un mâner Cross Shark. Acest sistem este ideal pentru sportul de drumeție rapidă și combină avantajele mânerelor de trail running cu cele ale mânerelor de trekking. Suportul mânerului de drumeție combină viteza sistemului Shark cu o suprafață de sprijin ergonomică. O curea lată din material de plasă foarte respirabil înfășoară sigur și ferm mâna și permite eliberarea mușchilor. Extensia de prindere de pe mânerul poros din imitație de plută poroasă oferă variații suplimentare de prindere. Bastonul din trei piese, ușor și inflexibil, este disponibil în lungimi de 100-135 cm și este cu adevărat ușor, având 213 g.

Caracteristici principale:

  • SHARK SYSTEM - Sistemul Shark oferă un transfer optim de putere datorită conexiunii directe dintre mână și băț. Intrarea și ieșirea rapidă nu reprezintă o problemă. Toate buclele și mănușile Shark sunt compatibile cu toate crosele Shark.
  • CROSS SARK - Cross Shark combină beneficiile unei aderențe pentru alergare pe traseu cu caracteristicile unei aderențe de trekking. Acesta combină viteza sistemului Shark cu suportul unei suprafețe de sprijin ergonomice, ceea ce îl face ideal pentru mersul rapid pe munte.
  • Cureaua cu curea cu ramă derechin - Curea reglabilă și personalizabilă individual. Permite fixarea și detașarea rapidă și ușoară a prăjinii și este compatibil cu toate prăjinile din gama Shark.
  • MÂNERALUNGIT - Mâner prelungit pentru o prindere ușoară pe terenuri cu pante abrupte sau în traversare.
  • CARBON - Se remarcă prin rigiditate ridicată și greutate redusă.
  • CORE LOCKING DEVICE/CLD - Mecanism de blocare intuitiv, cu un design îngust și ușor care nu afectează frumusețea bățului.
  • SPEED LOCK 2+ - Certificată de institutul de testare TÜV Süd, sistemul de reglare funcționează cu o clemă externă care permite modificări ușoare ale reglajului și oferă o forță de strângere maximă.
  • NORDIC BASKET - Platoul compact pentru mersul nordic. Protejează împotriva blocării în sol moale și poate fi ușor de înlocuit manual.
  • FLEX TIP SHORT - Un vârf robust care garantează o potrivire precisă a vârfului și o stabilitate perfectă pe aproape orice tip de teren.

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2022 Q3
Tipul de băț Telescopic
Material pentru stâlp de trekking carbon
Tehnologie Cross Shark , Core Locking Device , Trigger Shark Frame Strap , TrailRunningTip , FlexTip , Speed Lock 2 Plus , Nordic Basket

Cross Shark

Cross Shark vă oferă viteza sistemului Shark și suportul de aderență al drumețiilor. Design dinamic și confortabil pentru mersul pe munte orientat spre viteză.

  • Suprafață de sprijin rotunjită pentru un mers confortabil în pantă
  • Fixare și eliberare rapidă ca un fulger a buclei

Core Locking Device

Dimensiune minimă atunci când este pliată și ultraușoară. Gama LEKI de bastoane pliabile este pur și simplu mai mică, mai ușoară, mai bună. Posibilitățile de utilizare a acestora sunt multiple. Fie că este vorba de accesul la ferrata, de alergarea pe traseu în zona rurală, de drumeții mici sau ca băț de drumeție.

  • Construcție ascunsă în interior. Asamblarea și dezasamblarea simplă și sigură a bățului.
  • Cablu de tensiune de înaltă performanță cu înveliș PE întărit pentru protecția permanentă a fibrelor
  • Arcul situat în partea inferioară asigură o tensiune optimă și o compensare automată a lungimii cablului
  • Manșoanele speciale din aluminiu protejează fibra de carbon de modul înalt și asigură o conexiune perfectă a segmentelor individuale.

Trigger Shark Frame Strap

Această buclă pentru degetul mare ajută atât la ricoșeu, cât și la recul. Adaptarea anatomică precisă și materialul interior moale și respirabil, cu o zonă de contact mare, permit o fixare sigură și moale pe mână. Frame Strap Shark este fabricat dintr-o singură bucată și se înfășoară la 360 de grade în jurul mâinii. Suprapunerile de materiale care interferează sunt eliminate, prevenind apariția bășicilor și a bășicilor. Dimensiunea este reglabilă în mod infinit cu ajutorul unei cleme. Contactul direct cu mânerul asigură că fiecare impuls este transferat pe băț fără pierdere de forță. Cu sistemul Trigger Shark 2.0, bucla se fixează în mânerul bastonului într-o clipă și se scoate la fel de repede.

TrailRunningTip

Vârful pentru alergare pe traseu oferă o aderență fermă pe orice teren.

FlexTip

Vârf din carbură cu vârf lung și flexibil, filetat pentru fixarea plăcii. Conceput pentru bastoane de schi de tură (sau rachete de zăpadă).

Speed Lock 2 Plus

Sistemul de reglare certificat de TÜV Süd funcționează cu o clemă externă care permite schimbări ușoare de reglare și oferă o forță de strângere maximă.

Nordic Basket

Placă compactă pentru mersul nordic. Acesta protejează împotriva scufundării în sol moale și poate fi înlocuit cu ușurință manual.