info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Cross Trail Lite TA

Bastoane pentru exterior

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
603 Lei 732 Lei vei economisi 129 Lei -18 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65226221

Video cu produs

Descriere

Vă puteți baza pe Cross Trail Lite TA 100%! Bastonul robust din aluminiu din trei piese este echipat cu un mâner Cross Shark. Suportul pentru mânerul de drumeție combină viteza sistemului Shark cu o suprafață de sprijin ergonomică. Astfel, sistemul este ideal pentru sporturile de drumeție rapidă și combină avantajele mânerelor de alergare pe traseu cu cele ale mânerelor de trekking. Cureaua lată din material de plasă foarte respirabil înconjoară mâna în mod sigur și ferm și permite eliberarea mușchilor mâinii. Extensia de prindere de pe mânerul poros din imitație de plută poroasă oferă variații suplimentare de prindere. Cross Trail Lite TA este tovarășul tău de încredere pentru următoarea sesiune de antrenament în munți! Curea Shark Frame Strap Mesh curea infinit reglabilă și personalizabilă individual. Acesta permite fixarea și detașarea rapidă și ușoară a prăjinii și este compatibil cu toate prăjinile din gama Shark. Lungimea bățului: 100-135 cm.

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2022 Q1
Tipul de băț Telescopic
Material pentru stâlp de trekking aluminiu
Tehnologie Cross Shark , Speed Lock Plus , FlexTip , Nordic Basket

Cross Shark

Cross Shark vă oferă viteza sistemului Shark și suportul de aderență al drumețiilor. Design dinamic și confortabil pentru mersul pe munte orientat spre viteză.

  • Suprafață de sprijin rotunjită pentru un mers confortabil în pantă
  • Fixare și eliberare rapidă ca un fulger a buclei

Speed Lock Plus

Speedlock este primul și, până în prezent, singurul sistem de închidere externă din lume certificat de TÜV Süd. Cerința TÜV pentru o capacitate de încărcare de 55 kg a fost depășită cu mult. O marjă de siguranță care poate salva vieți. În orice moment este posibilă o ajustare suplimentară a forței de menținere.

Sistemul Speed Lock + pentru reglarea externă este cu 35% mai ușor și cu 27% mai mic decât sistemul Speed Lock existent. Are aceeași forță de fixare ca și predecesorul său. Standardul cerut de institutul de testare TÜV este depășit cu mult.

FlexTip

Vârf din carbură cu vârf lung și flexibil, filetat pentru fixarea plăcii. Conceput pentru bastoane de schi de tură (sau rachete de zăpadă).

Nordic Basket

Placă compactă pentru mersul nordic. Acesta protejează împotriva scufundării în sol moale și poate fi înlocuit cu ușurință manual.