info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Mănuși de schi unisex Leki Falcon 3D

Leki Falcon 3D

Mănuși de schi unisex

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
369 Lei 528 Lei vei economisi 159 Lei -30 %

Leki

650803303

Noua mănușă Falcon 3D este o mănușă sport ușoară cu o potrivire optimă. Softshell-ul și neoprenul de înaltă calitate, combinate cu o membrană SOFT-TEX®, mențin mănușa impermeabilă și rezistentă la vânt. În ciuda acestei durabilități, Falcon 3D rămâne foarte moale și asigură o experiență de purtare confortabilă și plăcută. Umplutura din fibre sintetice Superloft asigură izolarea și menține mâinile calde. Manșeta moale se întinde mult peste încheietura mâinii și previne scurgerea căldurii. Pielea groasă din piele de capră combinată cu silicon pe suprafața palmei asigură o aderență optimă. Articulațiile degetelor sunt deosebit de mobile și oferă și mai multă flexibilitate. Noul sistem Trigger 3D este compatibil cu toate crosele anterioare cu sistemul Trigger S.

Caracteristici principale:

  • Mănuși cu sistemde declanșare - Mănuși cu un sistem integrat prin care mâna poate fi conectată la mâner fără a utiliza cătușe. Deconectarea sigură de la mâner în caz de cădere este o garanție a unei sănătăți solide în sezoanele viitoare! Compatibil cu sistemele Trigger S și Trigger 3D.
  • COMFORT FIT - Tăieturăușor mai largă pentru o senzație de purtare confortabilă și mâini încă calde.
  • CĂLDURĂ -Nivelul de căldură constă în materialele din înveliș, izolație și căptușeală, în proprietățile hidrofobe, precum și în potrivire și construcție.
  • IMPERMEABILITATE - O mănușă impermeabilă datorită unei căptușeli cu membrană separată.
  • SOFT-TEX - Impermeabil. Rezistent la vânt. Confortabil de moale. SOFT-TEX® garantează o experiență de purtare confortabilă și plăcută.

Parametrii

Sport Schi alpin
Sezonul 2022 Q3
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului
Tipul de mănuși Degetul
Tehnologie Trigger S , Soft-Tex®

Trigger S

Siguranță maximă, confort de top. Trigger S Ti face ca prinderea și scoaterea să fie mai rapidă și mai confortabilă ca niciodată. Eliberarea de siguranță brevetată oferă protecție suplimentară împotriva rănilor.

Soft-Tex®

Rezistent la apă. Rezistent la vânt. Plăcut de moale. SOFT-TEX® asigură o experiență de purtare confortabilă și plăcută.