info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Makalu FX Carbon AS

Bețe de trekking

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
939 Lei 1 073 Lei vei economisi 134 Lei -13 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65220631

Video cu produs

Descriere

Makalu FX Carbon AS te va susține în următoarea ta drumeție montană. Versiunea rezistentă la șocuri a crosei este echipată cu sistemul de absorbție a șocurilor DSS, care asigură reducerea forțelor de impact și, astfel, ușurează mușchii, articulațiile și ligamentele. Mânerul Aergon Air nou dezvoltat a fost îmbunătățit în detaliu în toate privințele și reoptimizat în ceea ce privește confortul și controlul. Datorită tehnologiei speciale a cavităților, este posibilă o combinație între o construcție ușoară și suprafețe mari, de susținere, care răspund tuturor cerințelor ergonomice ale mâinii dumneavoastră. Partea din spate a mânerului Aergon Air este complet cauciucată și oferă aderență și control maxim la coborârea dealurilor. Unghiul înclinat vă ajută încheietura mâinii să ghideze și să așeze bastonul în mod optim și contribuie extrem de mult la siguranța pe munte. Makalu FX Carbon AS asigură o utilizare controlată a bețelor pe munte! Curea de securitate Lock Skin 4.0 curea de blocare reglabilă. Este ultraușoară, foarte respirabilă și oferă un confort maxim la purtare. Lungimea bățului este de 110-130 cm.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q1
Tipul de băț Pliabil
Material pentru stâlp de trekking carbon , aluminiu
Tehnologie External Locking Device , Dynamic Suspension System , Speed Lock Plus , DSS Tip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air

External Locking Device

Dimensiune minimă atunci când este pliată și ultraușoară. Gama LEKI de bastoane pliabile este pur și simplu mai mică, mai ușoară, mai bună. Posibilitățile de utilizare a acestora sunt multiple. Fie că este vorba de accesul la ferrata, de alergarea pe traseu în zona rurală, de drumeții mici sau ca băț de drumeție.

  • Dispozitiv de blocare externă pentru pliere și desfășurare rapidă și ușoară
  • Cablu de tensiune de înaltă performanță cu înveliș întărit cu PE pentru o protecție de durată a fibrelor
  • Arcul situat în partea inferioară asigură o tensiune optimă și compensarea automată a lungimii frânghiei
  • Manșoanele speciale din aluminiu protejează fibra de carbon de modul înalt și asigură o conexiune perfectă a segmentelor individuale.

Dynamic Suspension System

Sistemul DSS reduce cu până la 40% vibrațiile care apar atunci când crosa lovește solul. Designul inteligent de absorbție a vibrațiilor se bazează pe poziționarea inteligentă a vârfului și pe un elastomer special care acționează ca o componentă de amortizare.

Speed Lock Plus

Speedlock este primul și, până în prezent, singurul sistem de închidere externă din lume certificat de TÜV Süd. Cerința TÜV pentru o capacitate de încărcare de 55 kg a fost depășită cu mult. O marjă de siguranță care poate salva vieți. În orice moment este posibilă o ajustare suplimentară a forței de menținere.

Sistemul Speed Lock + pentru reglarea externă este cu 35% mai ușor și cu 27% mai mic decât sistemul Speed Lock existent. Are aceeași forță de fixare ca și predecesorul său. Standardul cerut de institutul de testare TÜV este depășit cu mult.

DSS Tip

Un vârf robust care garantează o potrivire precisă a vârfului și o stabilitate perfectă pe aproape orice tip de teren.

Trekking 2.0 Basket

Placă de drumeție compactă. Protejează împotriva blocării în zăpadă și noroi și poate fi ușor de înlocuit manual.

Aergon Air

Aergon Air combină ușurința și stabilitatea. Forma sa ergonomică garantează un confort maxim, în timp ce capul de prindere complet cauciucat garantează un control absolut.