info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Poles Guide 2

Băț de trekking de iarnă unisex

In stoc la furnizor
Livrare în 4-7 zile lucrătoare
519 Lei 637 Lei vei economisi 118 Lei -19 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65227361

Bastonul telescopic stabil din două piese Leki Guide 2 , fabricat din carbon și aluminiu de înaltă rezistență, este un baston de schi de tură versatil pentru toate tipurile de teren. Mânerul Aergon Air oferă schiorilor și mai mult confort și control. Tehnologia specială a cavităților permite o construcție ușoară, care a fost combinată cu suprafețe de sprijin mari pentru a oferi un sprijin maxim pe munte. Datorită Speed Lock 2, lungimea poate fi ajustată fără efort între 110 și 150 cm, chiar și cu mănuși. Bastonul de schi de tură Leki Guide 2 este echipat cu un coș mare pentru legături, pentru a vă sprijini atunci când manevrați echipamentul de alpinism și piei.

Caracteristici principale:

  • AERGONAIR - Mâner Aergon și sistem de buclă pentru o înfășurare confortabilă. Ultralight, cel mai sigur și mai confortabil mâner de trekking fără margini.
  • Cureaua de siguranță LOCK SECURITY STRAP NYLON NEOPRENE - Bucla ultraușoară și respirabilă pentru un confort maxim.
  • SPEED LOCK 2 - Sistem de blocare. Reglare și fixare extrem de rapidă chiar și cu mănuși groase, pe umezeală, gheață și zăpadă. Șurub cu funcție de siguranță și reglabilitate.
  • ALUMINUM (HTS 6.5) + FIBRA DECARBON (PRC 1000) - Partea superioară din aluminiu rezistent, partea inferioară din fibră de carbon super ușoară și rigidă pentru un comportament perfect în balans cu o greutate minimă.
  • CONTOUR BINDING RACE BASKET - Coș de turism special conceput pentru curse, cu o muchie scurtă pentru fixarea legăturilor și o muchie lungă pentru răzuirea schiurilor înghețate. Oferă o aderență și o fixare sigură, în special pe terenuri abrupte.
  • CONTOUR TIP - Vârf Skialp cu vârf din carbură

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , Schi de tură
Sezonul 2022 Q3
Tipul de băț Pliabil
Material pentru stâlp de trekking carbon , aluminiu
Tehnologie Speed Lock 2 , Hliník HTS , Lock Security Strap - Neoprene , Aergon Air
Material pentru stâlp de turism carbon , aluminiu

Speed Lock 2

Speedlock este primul și, până în prezent, singurul sistem de închidere externă din lume certificat de TÜV Süd. Cerința TÜV pentru o capacitate de încărcare de 55 kg a fost depășită cu mult. O marjă de siguranță care poate salva vieți. În orice moment este posibilă o ajustare suplimentară a forței de menținere.

Ajustare și fixare extrem de rapidă chiar și cu mănuși groase pe umezeală, gheață și zăpadă. Șurub cu funcție de siguranță și reglabilitate

Speed Lock 2 vs. Speed Lock:

  • 30% mai mică
  • 25% mai ușoară
  • Peste 20% mai mult sprijin

Hliník HTS

Materialul se remarcă în primul rând prin durata de viață foarte lungă, durabilitatea extremă și super-stabilitatea sa.

Lock Security Strap - Neoprene

Cureaua este întărită și fabricată din neopren cu o inserție confortabilă din fleece pentru un confort maxim la purtare.

Aergon Air

Aergon Air combină ușurința și stabilitatea. Forma sa ergonomică garantează un confort maxim, în timp ce capul de prindere complet cauciucat garantează un control absolut.