info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Poles Helicon Lite

Bețe de trekking de iarnă

In stoc la furnizor
Livrare în 4-7 zile lucrătoare
315 Lei 352 Lei vei economisi 37 Lei -11 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

64927431

Bețele Helicon Lite oferă siguranță maximă atunci când schiați sau mergeți cu rachete de zăpadă. Tubul din aluminiu de înaltă rezistență poate face față la orice. Sistemul de reglare ușor și fiabil Speed Lock+ permite reglarea rapidă și ușoară a lungimii stâlpului. Mânerul Evocon Soft se potrivește optim în mână și vă oferă o multitudine de variante de prindere. Bucla poate fi ajustată cu ușurință la lungimea dorită. Cu dimensiunea în 95 cm atunci când este pliat, bastonul poate fi atașat cu ușurință la un rucsac. Plăcile Binding Basket sunt foarte practice. Cu ele, puteți manevra confortabil legăturile și dispozitivele de urcare ale schiurilor de tură în picioare. Versiunea LITE au o greutate limitată și, prin urmare, sunt destinate în primul rând copiilor, adolescenților și, în general, persoanelor mai mici.

Caracteristici principale:

  • Mâner Evocon (mâner ergonomic, cu suprafață de prindere extinsă și înmuiată).
  • Blocare curea de securitate (curea fixă reglabilă)
  • Vârf flexibil Alpine flex (vârf din carbură cu vârf flexibil care permite utilizarea cu mare precizie a bățului pe aproape orice suprafață)
  • Coș de legare Touring, backcountry (plăci cu o funcție de comutare a legăturilor și o muchie întărită extinsă pentru îndepărtarea gheții de pe montanți, care poate fi înlocuită cu ușurință fără a folosi instrumente)

Parametrii

Sport Schi de tură
Sezonul 2021 Q3
Tipul de băț Telescopic
Tehnologie EvoCon
Material pentru stâlp de turism aluminiu

EvoCon

Mânerele EvoCon oferă o aderență perfectă și o ușurință absolută. Cureaua de siguranță este ușor de reglat și protejează împotriva rănilor datorită dispozitivului de siguranță. Bețele LEKI cu mânere EvoCon combină confortul și siguranța.

  • Suprafață de sprijin rotunjită pentru un mers confortabil în pantă
  • Bucla cu eliberare de siguranță. Se poate repoziționa ușor și rapid în orice situație. Material prietenos cu pielea.
  • Zona de corecție integrată în mâner, cu un unghi de +8°, asigură o prindere optimă a bastoanelor.