info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki PRC Shark

Mănuși de alergare unisex

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
289 Lei 362 Lei vei economisi 73 Lei -20 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

652902301

PRC Shark este mănușa de antrenament multifuncțională perfectă pentru utilizarea în sport și în zilele nu prea reci de pe traseele de cross-country. Materialul Softspan de pe dosul mâinii și pielea de căprioară AX® de înaltă calitate pe palmă asigură un confort ridicat la purtare și o aderență maximă. Sistemul Shark în combinație cu noul grip Nordic Shark pentru schi fond permite o transmisie optimizată a puterii și o aderență și mai bună pe băț.

Specificații:

SISTEMUL SHARK

Sistemul Shark oferă un transfer optim de putere datorită conexiunii directe dintre mână și baston. Intrarea și ieșirea rapidă nu reprezintă o problemă. Toate buclele și mănușile Shark sunt compatibile cu toate crosele Shark.

NORDIC COMFORT FIT

Se potrivește mai larg pentru confort și mâini calde în mod constant.

FIBRE HIDROFOBE

Materiale utilizate cu proprietăți de fibre hidrofobe.

IZOLAȚIE DE BAZĂ

Nivelul de bază al izolației. Nivelul de căldură se bazează pe materialele din care sunt realizate învelișul, izolația și căptușeala, precum și pe proprietățile hidrofobe ale mănușii. De asemenea, este influențată de potrivire și de construcție.

MF TOUCH

Control total al smartphone-urilor și al dispozitivelor de navigație chiar și pe vreme rece. Materialul special dezvoltat vă permite să controlați ecranele tactile capacitive fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile.

Parametrii

Sport Alergare , schi fond
Sezonul 2022 Q3
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului , Protecția împotriva vântului
Tipul de mănuși Degetul