info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Pro Carbon

Bastoane de alergare

Alege marimea ta Cum să alegi?

In stoc la furnizor
Livrare în 4-7 zile lucrătoare
851 Lei 1 059 Lei vei economisi 208 Lei -20 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

6434031

Acest baston de înaltă calitate pentru cele mai înalte cerințe face ca și cursele lungi să fie ușoare. Bagheta PRC MAX din carbon solid oferă toate caracteristicile unei baghete profesionale. Cureaua și mânerul de formă anatomică din plută cu două componente asigură o aderență și un control puternic în fiecare etapă a mișcării clubului. Sistemul Trigger Shark 2.0 are un sistem de blocare anti-întoarcere și permite o eliberare rapidă de pe mâner. Atât vârful, cât și placa poate fi modificat pentru a se adapta la condițiile de pe pistă și poate fi transformat pentru antrenamentele de vară. Versiunea freesize a acestui stick este pentru cei mai exigenți utilizatori - lungimea stick-ului este tăiată de către individ înainte de instalarea în pachet. mâner separat! Uneltele necesare se găsesc în pachet.

Parametrii

Sport schi fond
Sezonul 2018 Q3
Tehnologie Trigger Shark 2.0 , Fin Vario , Trigger Shark Frame Strap
Material pentru stâlpii de schi fond carbon

Trigger Shark 2.0

Confort maxim, transfer maxim de putere, extrem de ușor de utilizat. Tehnologia Trigger Shark 2.0 vă permite să fixați și să eliberați cureaua într-o clipă.

Fin Vario

Sistem pentru schimbarea ușoară a coșurilor de diferite dimensiuni pentru diferite caracteristici ale pârtiilor de schi fond

  • Schimbul coșurilor de iarnă cu topuri de vară pe schiuri cu rotile
  • Dimensiunea conului (8 sau 9) nu contează

Trigger Shark Frame Strap

Această buclă pentru degetul mare ajută atât la ricoșeu, cât și la recul. Adaptarea anatomică precisă și materialul interior moale și respirabil, cu o zonă de contact mare, permit o fixare sigură și moale pe mână. Frame Strap Shark este fabricat dintr-o singură bucată și se înfășoară la 360 de grade în jurul mâinii. Suprapunerile de materiale care interferează sunt eliminate, prevenind apariția bășicilor și a bășicilor. Dimensiunea este reglabilă în mod infinit cu ajutorul unei cleme. Contactul direct cu mânerul asigură că fiecare impuls este transferat pe băț fără pierdere de forță. Cu sistemul Trigger Shark 2.0, bucla se fixează în mânerul bastonului într-o clipă și se scoate la fel de repede.