info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Mănuși de schi pentru copii Leki Race Coach C-Tech S Junior

Leki Race Coach C-Tech S Junior

Mănuși de schi pentru copii

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
360 Lei 529 Lei vei economisi 169 Lei -32 %

Leki

649803701

O mănușă softshell pentru tineretul seducător la schi, care îndeplinește orice dorință. Panoul LEKI C-Tech cu căptușeală moale protejează în mod fiabil spatele mâinii. Zona palmei cu material G Grip permite o aderență bună și este durabilă în general. În plus, există o membrană SOFT-TEX® pentru a proteja împotriva umezelii și o izolație din fibre sintetice Thinsulate™ și Hyperloft. Cu un sistem patentat Trigger S pentru a ajuta la minimizarea riscului de rănire în caz de cădere.

Caracteristici principale:

  • TRIGGER S - Mănuși care includ bucla de declanșare pentru siguranță și confort maxim. Combinație perfectă cu stâlpii Trigger S!
  • JUNIOR RACE FIT -Mănuși cu o croială specială de curse pentru performanțe de top chiar și la categoria junior.
  • SOFT-TEX - Impermeabil. Rezistent la vânt. Confortabil de moale. SOFT-TEX® garantează o senzație de purtare confortabilă și plăcută.

Parametrii

Sport Schi alpin
Sezonul 2022 Q3
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului
Tipul de mănuși Degetul
Tehnologie Trigger S , Soft-Tex®

Trigger S

Siguranță maximă, confort de top. Trigger S Ti face ca prinderea și scoaterea să fie mai rapidă și mai confortabilă ca niciodată. Eliberarea de siguranță brevetată oferă protecție suplimentară împotriva rănilor.

Soft-Tex®

Rezistent la apă. Rezistent la vânt. Plăcut de moale. SOFT-TEX® asigură o experiență de purtare confortabilă și plăcută.