info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Race Coach C-Tech S Junior

Mănuși de coborâre pentru copii

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
419 Lei 529 Lei vei economisi 110 Lei -21 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

652803701

O mănușă softshell pentru juniori de schi de curse care îndeplinește orice dorință. Panoul LEKI C-Tech cu căptușeală moale protejează în mod fiabil spatele mâinii. Zona palmei cu material G Grip permite o aderență bună și este durabilă în general. În plus, există o membrană SOFT-TEX® pentru a proteja împotriva umezelii și o izolație din fibre sintetice Thinsulate™ și Hyperloft. Cu un sistem patentat Trigger S pentru a ajuta la minimizarea riscului de rănire în caz de cădere.

SISTEMUL TRIGGER

  • Sistemul Trigger System oferă un nivel mai mare de control prin conectarea directă a mâinii și a stick-ului. Introducerea și scoaterea rapidă nu reprezintă o problemă, iar dispozitivul de blocare de siguranță poate proteja utilizatorul de rănire. Toate buclele și mănușile Trigger sunt compatibile cu toate crosele Trigger.

JUNIOR RACE FIT

  • Mănuși cu o potrivire specială pentru curse, pentru performanțe de top chiar și la categoria juniori.

SOFT-TEX

  • Rezistent la apă. Rezistent la vânt. Confortabil de moale. SOFT-TEX® garantează o experiență de purtare confortabilă și plăcută.

MĂNUȘI IMPERMEABILE

  • Mănuși impermeabile datorită utilizării unei căptușeli cu membrană separată.

IZOLAȚIE CALDĂ

  • O cantitate medie de căldură pentru mâini. Nivelul de căldură provine din materialele din care sunt confecționate carcasa, izolația și căptușeala, precum și din proprietățile hidrofobe ale mănușii. Este, de asemenea, afectată de potrivire și de construcție.

Parametrii

Sport Schi alpin
Sezonul 2022 Q3
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului , Protecția împotriva vântului , Protecție împotriva ploii
Tipul de mănuși Degetul
Tehnologie Softshell , Thinsulate® , Trigger S , Soft-Tex®

Softshell

Material de generație nouă cu proprietăți termice și un strat superior foarte rezistent la abraziune. Este ușor, elastic, respirabil și rezistent la vânt. Funcționalitatea materialului nu asigură impermeabilitatea produsului.

Thinsulate®

Material de încălzire utilizat la jachete, pantaloni, mănuși, pălării și cizme. Se bazează pe o tehnologie unică de microfibre cu o grosime de 2-5 microni, de 25 de ori mai subțire decât un fir de păr și de aproximativ 10 ori mai mică decât fibrele altor izolații sintetice (izolație).

Trigger S

Siguranță maximă, confort de top. Trigger S Ti face ca prinderea și scoaterea să fie mai rapidă și mai confortabilă ca niciodată. Eliberarea de siguranță brevetată oferă protecție suplimentară împotriva rănilor.

Soft-Tex®

Rezistent la apă. Rezistent la vânt. Plăcut de moale. SOFT-TEX® asigură o experiență de purtare confortabilă și plăcută.