info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Sherpa

Bastoane pentru exterior

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
603 Lei 732 Lei vei economisi 129 Lei -18 %
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65220282

Video cu produs

Descriere

Cu bețele Sherpa vă asigură siguranță și stabilitate în timpul drumețiilor montane solicitante în munții înalți! Bastonul din trei piese special dezvoltat pentru alpinism este echipat cu noul mâner Aergon Air. Mânerul a fost îmbunătățit în fiecare detaliu și reoptimizat în ceea ce privește confortul și controlul. Datorită tehnologiei speciale a cavităților, este posibilă o combinație între o construcție ușoară și suprafețe mari, de susținere, care răspund tuturor cerințelor ergonomice ale mâinii dumneavoastră. Partea din spate cauciucată a mânerului Aergon Air oferă aderență și control maxim la coborârea dealurilor. Unghiul înclinat vă ajută încheietura mâinii să ghideze și să așeze bastonul în mod optim și contribuie extrem de mult la siguranța pe munte. Bastonul de alpinism stabil este echipat cu un Flex Tip, astfel încât placa Big Mountain Binding Basket să poată fi înlocuită pe munte în caz de zăpadă. Bastonul Sherpa, fabricat din aluminiu, este stabil, dar cântărește doar 279 g. Vă puteți baza pe deplin pe el în munți! Cureaua de securitate cu blocare Skin 4.0 bucla reglabilă cu blocare de siguranță. Este ultraușoară, foarte respirabilă și oferă un confort maxim la purtare. Lungime 110-145 cm.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q1
Tipul de băț Telescopic
Material pentru stâlp de trekking aluminiu
Tehnologie FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus , Big Mountain Binding Basket

FlexTip

Vârf din carbură cu vârf lung și flexibil, filetat pentru fixarea plăcii. Conceput pentru bastoane de schi de tură (sau rachete de zăpadă).

Trekking 2.0 Basket

Placă de drumeție compactă. Protejează împotriva blocării în zăpadă și noroi și poate fi ușor de înlocuit manual.

Aergon Air

Aergon Air combină ușurința și stabilitatea. Forma sa ergonomică garantează un confort maxim, în timp ce capul de prindere complet cauciucat garantează un control absolut.

Speed Lock 2 Plus

Sistemul de reglare certificat de TÜV Süd funcționează cu o clemă externă care permite schimbări ușoare de reglare și oferă o forță de strângere maximă.

Big Mountain Binding Basket

Placă dezvoltată special pentru turism, cu o muchie scurtă pentru ajustarea ajutoarelor de cățărare și o muchie lungă pentru răzuirea pistelor înghețate. Acesta poate fi înlocuit cu ușurință manual.