info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Leki Sherpa Fx Carbon

Bastoane unisex pentru excursii de iarnă

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
908 Lei 1 136 Lei vei economisi 228 Lei -20 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Leki

65227101

Video cu produs

Descriere

Sherpa FX Carbon este bastonul nostru pliabil care poate fi folosit atât vara, cât și iarna. În acest scop, are o structură de carbon deosebit de robustă. Acesta este echipat cu noul mâner Aergon Air, care oferă și mai mult confort și un control mai bun. Tehnologia specială a cavităților permite o construcție ușoară. Suprafețele mari de sprijin oferă sprijin maxim pe munte. Partea din spate a mânerului, care în rest este realizată din termoplastină, este complet cauciucată pentru a oferi cea mai bună aderență. Suprafața mare de sprijin ergonomică oferă sprijin în timpul virajelor abrupte în timpul ascensiunilor. Bastonul de schi de tură dispune de o placă de fixare care vă oferă sprijin atunci când manevrați înălțătoarele și înălțătoarele de călcâi. Mergeți în următoarea aventură de schi de tură!

AERGON AIR

  • Aergon Air combină ușurința și stabilitatea. Forma sa ergonomică garantează un confort maxim, în timp ce capul de prindere complet cauciucat garantează un control absolut.

BLOCARE CUREA DE SECURITATE NAILON NEOPREN

  • Curea reglabilă cu blocare de siguranță. Este întărită cu neopren și cu o căptușeală confortabilă din fleece și oferă un confort maxim la purtare.

MÂNER EXTINS

  • Extensie a mânerului pentru o prindere ușoară pe terenuri cu pante abrupte sau traversări.

ALUMINIU ȘI CARBON

  • Se remarcă în special prin rigiditatea sa ridicată la o greutate redusă.

DISPOZITIV DE BLOCARE EXTERN / ELD

  • Sistemul ELD permite desfășurarea și plierea rapidă a stâlpilor pliabili prin simpla apăsare a unui buton. Designul special din jurul butonului de declanșare asigură un grad mai mare de stabilitate.

SPEED LOCK 2+

  • Sistemul de reglare, certificat de institutul de testare TÜV Süd, funcționează cu o clemă externă care permite schimbări ușoare de reglare și oferă o forță de strângere maximă.

FLEX TIP LONG

  • Un vârf robust care garantează o potrivire precisă a vârfului și o stabilitate perfectă pe aproape orice tip de teren.

COȘ DE LEGARE BIG MOUNTAIN

  • O placă dezvoltată special pentru turism, cu o margine scurtă pentru ajustarea ajutoarelor de cățărare și o margine lungă pentru răzuirea pistelor înghețate. Acesta poate fi înlocuit cu ușurință manual.

Parametrii

Sport Schi de tură
Sezonul 2022 Q3
Tipul de băț Pliabil
Tehnologie External Locking Device , Hliník HTS , 100% Karbon , Lock Security Strap - Neoprene , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus , Big Mountain Binding Basket
Material pentru stâlp de turism carbon

External Locking Device

Dimensiune minimă atunci când este pliată și ultraușoară. Gama LEKI de bastoane pliabile este pur și simplu mai mică, mai ușoară, mai bună. Posibilitățile de utilizare a acestora sunt multiple. Fie că este vorba de accesul la ferrata, de alergarea pe traseu în zona rurală, de drumeții mici sau ca băț de drumeție.

  • Dispozitiv de blocare externă pentru pliere și desfășurare rapidă și ușoară
  • Cablu de tensiune de înaltă performanță cu înveliș întărit cu PE pentru o protecție de durată a fibrelor
  • Arcul situat în partea inferioară asigură o tensiune optimă și compensarea automată a lungimii frânghiei
  • Manșoanele speciale din aluminiu protejează fibra de carbon de modul înalt și asigură o conexiune perfectă a segmentelor individuale.

Hliník HTS

Materialul se remarcă în primul rând prin durata de viață foarte lungă, durabilitatea extremă și super-stabilitatea sa.

100% Karbon

Materialul are o greutate și o rigiditate de neegalat și proprietăți optime de balansare.

Lock Security Strap - Neoprene

Cureaua este întărită și fabricată din neopren cu o inserție confortabilă din fleece pentru un confort maxim la purtare.

Aergon Air

Aergon Air combină ușurința și stabilitatea. Forma sa ergonomică garantează un confort maxim, în timp ce capul de prindere complet cauciucat garantează un control absolut.

Speed Lock 2 Plus

Sistemul de reglare certificat de TÜV Süd funcționează cu o clemă externă care permite schimbări ușoare de reglare și oferă o forță de strângere maximă.

Big Mountain Binding Basket

Placă dezvoltată special pentru turism, cu o muchie scurtă pentru ajustarea ajutoarelor de cățărare și o muchie lungă pentru răzuirea pistelor înghețate. Acesta poate fi înlocuit cu ușurință manual.