info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Bețe de mers nordic Leki Smart Pacemaker

Leki Smart Pacemaker

Bețe de mers nordic

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
399 Lei 705 Lei vei economisi 306 Lei -43 %

Leki

65025351

Baston minimalist de înaltă calitate pentru mersul nordic, potrivit pentru toate tipurile de teren. Fie că este vorba de drum sau câmp, pădure sau potecă de munte: Smart Pacemaker Lite poate face față la toate. Bățul dintr-o singură bucată realizat din scoruri de carbon 85%, cu o combinație excelentă de durabilitate, greutate și transmisie de putere. Mânerul din plută naturală cu două componente, cu sistem Trigger Shark 2.0 și bucla respirabilă Trigger mesh. Plasa curea Shark Frame Strap Mesh asigură o conexiune perfectă între mână și băț. Smart Tip 2.0 poate fi transformat dintr-un amortizor din cauciuc într-un vârf din metal dur printr-o singură mișcare a mâinii și fără unelte atunci când se trece de la teren la asfalt. Acest lucru face ca Smart Pacemaker Lite să fie alegerea ideală pentru cei cărora le place să călătorească pe trasee cu suprafețe variate. Tipul Ultralite este potrivit pentru persoane cu înălțimea de până la 185 cm/75 kg.

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții , Timp liber
Sezonul 2021 Q1
Tipul de băț Solid
Material pentru stâlp de trekking carbon
Tehnologie Trigger Shark 2.0 , Smart Tip 2.0 , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Confort maxim, transfer maxim de putere, extrem de ușor de utilizat. Tehnologia Trigger Shark 2.0 vă permite să fixați și să eliberați cureaua într-o clipă.

Smart Tip 2.0

Noul LEKI Smart Tip - un adevărat multitalent pentru toate tipurile de teren și cu un design rafinat pentru și mai multă distracție în timpul mersului nordic.

  • Călcâiul aderent asigură suportul necesar pe potecile asfaltate.
  • Vârful de carbură retractabil integrat funcționează, de asemenea, pe pajiști, noroi și zăpadă.

Trigger Shark Frame Strap

Această buclă pentru degetul mare ajută atât la ricoșeu, cât și la recul. Adaptarea anatomică precisă și materialul interior moale și respirabil, cu o zonă de contact mare, permit o fixare sigură și moale pe mână. Frame Strap Shark este fabricat dintr-o singură bucată și se înfășoară la 360 de grade în jurul mâinii. Suprapunerile de materiale care interferează sunt eliminate, prevenind apariția bășicilor și a bășicilor. Dimensiunea este reglabilă în mod infinit cu ajutorul unei cleme. Contactul direct cu mânerul asigură că fiecare impuls este transferat pe băț fără pierdere de forță. Cu sistemul Trigger Shark 2.0, bucla se fixează în mânerul bastonului într-o clipă și se scoate la fel de repede.