info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Mănuși de schi pentru copii Leki Worldcup Race Coach Flex S GTX Junior Mi

Leki Worldcup Race Coach Flex S GTX Junior Mi

Mănuși de schi pentru copii

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
520 Lei 638 Lei vei economisi 118 Lei -19 %

Leki

649802801

Păstrează-ți ritmul precum marii sportivi cu aceste mănuși! Materialul Ceramic Reptile Shell rezistent la abraziune și panoul flexibil Flex Panel de pe spatele mâinii oferă protecție totală fără a pierde ritmul. Secțiunea palmei convinge prin materialul funcțional și durabil G Grip, care permite o bună aderență. Datorită sistemului Trigger S, puteți intra și ieși cu ușurință din baston. Materialele din fibre sintetice Thinsulate™ și Hyperloft asigură izolarea pentru a vă menține căldura, în timp ce membrana GORE-TEX® împiedică în mod fiabil pătrunderea umezelii.

Caracteristici principale:

  • TRIGGER EYE SYSTEM - Mănuși cu un sistem integrat de conectare a mâinii la mâner fără a utiliza cătușe. Desprinderea sigură de pe mâner în caz de cădere garantează o sănătate solidă în sezoanele viitoare! Compatibil cu sistemele Trigger S și Trigger 3D.
  • JUNIOR RACE FIT -Mănuși cu o croială specială de curse pentru performanțe de top chiar și la categoria junior.
  • GORE-TEX - Permanent impermeabil și rezistent la vânt. Foarte respirabil pentru o senzație de purtare excelentă și confort maxim
  • INSULAȚIE - Nivelurile de căldură provin de la materialele din înveliș, izolație și căptușeală, proprietățile hidrofobe și o potrivire și construcție.
  • IMPERMEABILITATE - Mănușă impermeabilă datorită unei căptușeli cu membrană separată.

Parametrii

Sport Schi alpin
Sezonul 2022 Q3
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului
Tipul de mănuși Degetul mare
Tehnologie Gore-Tex® , Trigger S

Gore-Tex®

Membrana Gore-Tex® menține picioarele uscate și confortabile și crește respirabilitatea pentru toate activitățile pe vreme rece. Este un laminat standard cu trei straturi, axat pe durabilitate și longevitate.

Trigger S

Siguranță maximă, confort de top. Trigger S Ti face ca prinderea și scoaterea să fie mai rapidă și mai confortabilă ca niciodată. Eliberarea de siguranță brevetată oferă protecție suplimentară împotriva rănilor.