info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Jachete Mammut Broad Peak IN Hooded Jacket Women

Mammut Broad Peak IN Hooded Jacket Women

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
1 017 Lei 1 491 Lei vei economisi 474 Lei -32 %

Mammut

1013-00350-00171

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul anului Toamnă / iarnă
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului , Protecția împotriva vântului , Protecție împotriva ploii
Capota Da
Tipul de jachetă Jachetă
Tehnologie DWR , Bluesign® , Pertex® Quantum , Y Fuse , YKK Vislon®

DWR

Acronimul înseamnă Durable Water Repellency, o impermeabilizare permanentă care asigură rezistența la apă. Împiedică materialele exterioare să absoarbă umezeala. Este utilizat atât la confecționarea de haine și corturi impermeabile, cât și a celor din fleece. Cu toate acestea, eficacitatea sa este redusă treptat prin spălări repetate.

Bluesign®

Acesta este noul standard pentru sănătate, siguranță și protecția mediului în producția textilă. Standardul ecologic Bluesign® a fost creat ca răspuns la o legislație strictă și la cererea tot mai mare de produse textile care să fie ecologice, să nu prezinte riscuri pentru sănătate și să conserve resursele naturale pe cât posibil. Eticheta bluesign® pentru produsele textile garantează o combinație de impact redus asupra mediului și funcționalitate, calitate, design modern și confort ridicat.

Pertex® Quantum

Produsele cu tehnologie Pertex QUANTUM® sunt ultraușoare, cu un raport optim între rezistență și greutate. Moale ca mătasea, extrem de ușor de comprimat, cu o rezistență excelentă la abraziune și protecție împotriva umezelii exterioare, a vântului și a ploii: materialul este impermeabil și se usucă rapid, datorită unui tratament special hidrofug DWR care garantează o performanță de durată, chiar și după multe spălări.

Y Fuse

Y Fuse este o fibră stabilă, durabilă, în formă de Y, care îmbunătățește și mai mult rezistența la apă și proprietățile pufului.

YKK Vislon®

Produsele YKK pot fi găsite în toate domeniile industriale. YKK produce o gamă largă de fermoare, nasturi, catarame și accesorii de închidere, care sunt cunoscute în întreaga lume pentru calitatea și durabilitatea lor excepțională. Suntem mândri să folosim numai fermoare și catarame YKK pe toate hainele noastre.