info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Jachete Mammut Broad Peak Light IN Jacket Women

Mammut Broad Peak Light IN Jacket Women

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
1 232 Lei 1 369 Lei vei economisi 137 Lei -10 %

Mammut

1013-00320-00174

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , Timp liber
Sezonul anului Toamnă / iarnă
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului , Protecția împotriva vântului
Capota Nu
Tipul de jachetă Jachetă
Tehnologie Bluesign® , Pertex® Quantum , YKK Vislon® , Fair Wear

Bluesign®

Acesta este noul standard pentru sănătate, siguranță și protecția mediului în producția textilă. Standardul ecologic Bluesign® a fost creat ca răspuns la o legislație strictă și la cererea tot mai mare de produse textile care să fie ecologice, să nu prezinte riscuri pentru sănătate și să conserve resursele naturale pe cât posibil. Eticheta bluesign® pentru produsele textile garantează o combinație de impact redus asupra mediului și funcționalitate, calitate, design modern și confort ridicat.

Pertex® Quantum

Produsele cu tehnologie Pertex QUANTUM® sunt ultraușoare, cu un raport optim între rezistență și greutate. Moale ca mătasea, extrem de ușor de comprimat, cu o rezistență excelentă la abraziune și protecție împotriva umezelii exterioare, a vântului și a ploii: materialul este impermeabil și se usucă rapid, datorită unui tratament special hidrofug DWR care garantează o performanță de durată, chiar și după multe spălări.

YKK Vislon®

Produsele YKK pot fi găsite în toate domeniile industriale. YKK produce o gamă largă de fermoare, nasturi, catarame și accesorii de închidere, care sunt cunoscute în întreaga lume pentru calitatea și durabilitatea lor excepțională. Suntem mândri să folosim numai fermoare și catarame YKK pe toate hainele noastre.

Fair Wear

Compania se angajează să asigure condiții de muncă echitabile și sigure în toate fabricile care produc produsele sale. Pentru a îmbunătăți în mod sistematic condițiile de muncă în întregul lanț de aprovizionare, marca s-a alăturat Fundației Fair Wear.