info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Mammut Ducan Mid GTX Women

Pantofi pentru femei în aer liber

Alege marimea ta Cum să alegi?

Disponibilitatea bunurilor
mai întâi alegeți mărimea
589 Lei 982 Lei vei economisi 393 Lei -40 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Mammut

3030-03551-00691

De la drumeții scurte până la drumeții de mai multe zile, aceste cizme cu croială medie îți păstrează toate opțiunile deschise - și sunt susținute de cea mai recentă tehnologie. Punând la propriu o primăvară în pasul tău, tehnologia Flextron® de la Mammut folosește o talpă exterioară din oțel cu arc care asigură o absorbție eficientă a șocurilor, transfer de energie și stabilitate pentru a susține pasul tău natural. O talpă exterioară Vibram asigură o tracțiune fiabilă, iar o membrană GORE-TEX de încredere vă protejează de vremea nefavorabilă. Toate acestea într-un design adaptat anatomic pentru o potrivire confortabilă și precisă. Colecția Ducan - un clasic pentru un motiv anume.

Tehnologie:

  • GORE-TEX - Construcție elastică GORE-TEX pentru limbă
  • Vibram - Talpa exterioară Vibram oferă o aderență excelentă pentru o navigare sigură - chiar și pe cel mai accidentat teren.

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții
Sezonul 2022 Q3
Reglarea pantofului Rezistent la apă
Înălțimea pantofilor Mare
Utilizarea încălțămintei de exterior Drumeții ușoare , Drumeții pe munte înalt
Tipul de încălțăminte de exterior a
Tehnologie Gore-Tex® , Mammut Flextron , Mammut Georganic 3D Technology , Vibram® Flextron

Gore-Tex®

Membrana Gore-Tex® menține picioarele uscate și confortabile și crește respirabilitatea pentru toate activitățile pe vreme rece. Este un laminat standard cu trei straturi, axat pe durabilitate și longevitate.

Mammut Flextron

Tehnologia Mammut Flextron susține anatomia naturală a piciorului și îl ușurează cu o senzație de "barefoot", ca și cum ai alerga desculț. În centrul tehnologiei se află o talpă exterioară din oțel cu arc care este integrată în talpa intermediară și se presează direct pe talpă. În direcția longitudinală, flexibilitatea sprijină mișcarea corectă a piciorului. În direcția transversală, talpa este stabilă și previne cedarea arcului. Aceasta susține o poziție anatomică corectă a piciorului, dar și o postură mai bună - pentru o mișcare naturală și o utilizare mai eficientă a energiei.

Mammut Georganic 3D Technology

În produsele Georganic, mișcările și postura sunt modelate direct pe corp și dezvoltate într-o secțiune tridimensională.

Beneficii:

  • Libertate în fiecare mișcare: tăietura este definită direct pe atlet, permițând o susținere precisă a mișcărilor naturale ale corpului. Rezultatul este o libertate maximă de mișcare și o potrivire perfectă.
  • O nouă potrivire: prin definirea produselor pentru sportivi, tehnologia Georganic a dus la două noi forme de îmbrăcăminte pentru partea superioară a corpului. Forma Y este concepută pentru mișcări verticale, iar forma T pentru mișcări orizontale. Deși această tăietură se concentrează pe mișcările de cățărare, utilizarea sa poate fi extinsă la toate celelalte domenii. De asemenea, poate fi transferat în viața de zi cu zi și oferă un confort redefinit.
  • Posibilități nelimitate de design: liniile de tăiere reduse deschid calea pentru un design dinamic și orientat spre performanță.

Vibram® Flextron

Talpă durabilă, cu cea mai bună calitate a manoperei și durabilitate ridicată. Garantează performanță și confort maxim. Tehnologia Flextron susține anatomia naturală a piciorului și îl ușurează cu o senzație de "desculț", ca și cum ai alerga desculț. În centrul tehnologiei se află o talpă exterioară din oțel cu arc care este integrată în talpa intermediară și se presează direct pe talpă. În direcția longitudinală, flexibilitatea sprijină mișcarea corectă a piciorului. În direcția transversală, talpa este stabilă și previne cedarea arcului. Aceasta susține o poziție anatomică corectă a piciorului, dar și o postură mai bună - pentru o mișcare naturală și o utilizare mai eficientă a energiei.