info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Jachete Mammut Eigerjoch Pro IN Hooded Jacket Women Night

Mammut Eigerjoch Pro IN Hooded Jacket Women Night

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
2 655 Lei 2 950 Lei vei economisi 295 Lei -10 %

Mammut

1013-00230-5924

Video cu produs

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , Schi alpin , Urcare
Sezonul anului Toamnă / iarnă
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului , Protecția împotriva vântului , Protecție împotriva ploii
Capota Da
Tipul de jachetă Jachetă
Tehnologie MAMMUT® Vertical Motion Construction™ , Mammut® High Visibility Backer Technology ™ , Pertex® Quantum Pro , YKK Vislon® , MAMMUT High Reach Technology™ , Mammut Thermo Management System , Diamond-Fuse

MAMMUT® Vertical Motion Construction™

MAMMUT® Vertical Motion Construction™ asigură o ergonomie optimizată în timpul secvențelor de mișcare alpină în direcție verticală.

Mammut® High Visibility Backer Technology ™

Mammut® High Visibility Backer Technology™ Tehnologie specială pentru o vizibilitate mai bună pe orice tip de teren.

Pertex® Quantum Pro

Pertex® Quantum Pro utilizează un strat ultra-subțire impermeabil care oferă o rezistență sporită la intemperii în condiții extreme.

YKK Vislon®

Produsele YKK pot fi găsite în toate domeniile industriale. YKK produce o gamă largă de fermoare, nasturi, catarame și accesorii de închidere, care sunt cunoscute în întreaga lume pentru calitatea și durabilitatea lor excepțională. Suntem mândri să folosim numai fermoare și catarame YKK pe toate hainele noastre.

Mammut Thermo Management System

Tehnologia de retenție a căldurii Thermo Management System folosește materiale funcționale de înaltă calitate care garantează respirabilitatea, absorbția umezelii, retenția căldurii corporale și protecția împotriva intemperiilor, în zonele în care sportivul transpiră cel mai des și se răcește ușor, astfel încât astfel de situații să nu apară.

Diamond-Fuse

Tehnologia Diamod Fuse utilizează fibre unice în formă de diamant care se potrivesc între ele pentru a crea un material puternic, durabil, rezistent la abraziune și la apă.