info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Jachete Mammut Nordwand Advanced HS Hooded Jacket Women dawn

Mammut Nordwand Advanced HS Hooded Jacket Women dawn

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
2 647 Lei 2 941 Lei vei economisi 294 Lei -10 %

Mammut

1010-25720-6234

Video cu produs

Parametrii

Sport În aer liber / Drumeții , Timp liber
Sezonul anului Toamnă / iarnă
Îmbrăcăminte caracteristică Protecție împotriva frigului
Capota Da
Tipul de jachetă Jachetă
Tehnologie Mammut Connect , Mammut Y Shape Pattern , Gore-Tex® Pro , Bluesign® , YKK Vislon® , MAMMUT High Reach Technology™

Mammut Connect

Aplicația este utilizată pentru a oferi utilizatorilor informații detaliate despre produse individuale. Acest lucru se face prin simpla atașare a unui smartphone cu aplicația la cipul NFC (NFC = Near Field Communication). Mammut a fost primul brand de outdoor care l-a folosit.

Mammut Connect are trei secțiuni principale - produse, activitate, inspirație. Acesta oferă informații despre produse individuale și oferă și alte servicii post-vânzare, cum ar fi prelungirea garanției, iar în viitor se intenționează să invite clienții la diverse evenimente în aer liber. Secțiunea de activitate servește ca un jurnal de top în care clienții își pot aduna poveștile de succes și le pot împărtăși cu comunitatea, în timp ce secțiunea de inspirație se bazează pe poveștile deja prezentate pe site.

Mammut Y Shape Pattern

Forma Y este concepută pentru mișcări verticale, iar forma T pentru mișcări orizontale. Deși această tăietură se concentrează pe mișcările de cățărare, utilizarea sa poate fi extinsă la toate celelalte domenii. De asemenea, poate fi transferat în viața de zi cu zi și oferă un confort redefinit.

Gore-Tex® Pro

Conceput pentru utilizare în cele mai dure condiții. Este cel mai rezistent din punct de vedere mecanic din gamă, este impermeabil în permanență și este fabricat aproape exclusiv în 3 straturi (materialul de acoperire, membrana și căptușeala sunt combinate într-o singură unitate). Coloana de apă 28 000 mm. Respirabilitatea acestor produse tinde să fie RET<6 m² Pa/W.

Bluesign®

Acesta este noul standard pentru sănătate, siguranță și protecția mediului în producția textilă. Standardul ecologic Bluesign® a fost creat ca răspuns la o legislație strictă și la cererea tot mai mare de produse textile care să fie ecologice, să nu prezinte riscuri pentru sănătate și să conserve resursele naturale pe cât posibil. Eticheta bluesign® pentru produsele textile garantează o combinație de impact redus asupra mediului și funcționalitate, calitate, design modern și confort ridicat.

YKK Vislon®

Produsele YKK pot fi găsite în toate domeniile industriale. YKK produce o gamă largă de fermoare, nasturi, catarame și accesorii de închidere, care sunt cunoscute în întreaga lume pentru calitatea și durabilitatea lor excepțională. Suntem mândri să folosim numai fermoare și catarame YKK pe toate hainele noastre.