info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi de interior Mizuno Wave Luminous

Mizuno Wave Luminous

Variante de culoare

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
445 Lei 635 Lei vei economisi 190 Lei -30 %

Mizuno

V1GA182097

Parametrii

Sport Volei
Sezonul 2018 Q3
Tipul de pantofi de interior Scăzut
Seria de modele Mizuno Wave
Tehnologie AirMesh , Mizuno Wave , Dynamotion Fit , Removable Insock , Dynamotion Groove

AirMesh

Materialul AirMesh este un sistem de ventilație care asigură o respirabilitate maximă și, prin urmare, confort pentru picioare.

Mizuno Wave

Tehnologie unică ce combină două caracteristici esențiale necesare pentru un pantof de alergare funcțional - amortizare și stabilitate.

Atunci când alergați, corpul este suprasolicitat, astfel încât combinația potrivită de amortizare și stabilitate este importantă pentru a reduce riscul de accidentare.

Placa ondulată asigură o amortizare excelentă prin dispersarea forței de impact pe o suprafață mai mare. Stabilitatea tehnologiei Wave este obținută prin diferența structurală dintre exteriorul și interiorul pantofului, rezistând astfel la compresia tălpii intermediare în zonele cele mai solicitate. Elementele de bază ale amortizării și stabilității din placa de valuri pot fi proiectate pentru orice alergător, iar rezultatul este cel mai ușor și mai avansat din punct de vedere tehnologic pantof sport de performanță disponibil.

Dynamotion Fit

Tehnologia Mizuno Dynamotion Fit se bazează pe analiza 3D a corpului în mișcare. Aceasta creează o potrivire care face ca hainele și încălțămintea să se potrivească perfect și oferă libertate de mișcare.

Removable Insock

Talpa detașabilă cu formă anatomică absoarbe șocurile și contribuie la confortul purtării.

Dynamotion Groove

Talpă exterioară pentru stabilitate și flexibilitate în timpul mișcărilor laterale.