info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi de alergare Mizuno Wave Paradox 5

Mizuno Wave Paradox 5

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
640 Lei 914 Lei vei economisi 274 Lei -30 %

Mizuno

J1GC184003

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2018 Q3
Tipul de lovire a piciorului Stabil / pronație
Tipul de pantofi de alergare formare
Tipul de suprafață - de rulare Drumul
Reglarea pantofului Respirabil
Seria de modele Mizuno Wave , Mizuno Wave Paradox
Lățimea pantofilor Standard
Înmuierea Amortizare medie
Tehnologie AirMesh , Mizuno Wave , SmoothRide , Mizuno Intercool , Dynamotion Fit , X10 , Premium Insock , U4iC , U4icX , Pebax®

AirMesh

Materialul AirMesh este un sistem de ventilație care asigură o respirabilitate maximă și, prin urmare, confort pentru picioare.

Mizuno Wave

Tehnologie unică ce combină două caracteristici esențiale necesare pentru un pantof de alergare funcțional - amortizare și stabilitate.

Atunci când alergați, corpul este suprasolicitat, astfel încât combinația potrivită de amortizare și stabilitate este importantă pentru a reduce riscul de accidentare.

Placa ondulată asigură o amortizare excelentă prin dispersarea forței de impact pe o suprafață mai mare. Stabilitatea tehnologiei Wave este obținută prin diferența structurală dintre exteriorul și interiorul pantofului, rezistând astfel la compresia tălpii intermediare în zonele cele mai solicitate. Elementele de bază ale amortizării și stabilității din placa de valuri pot fi proiectate pentru orice alergător, iar rezultatul este cel mai ușor și mai avansat din punct de vedere tehnologic pantof sport de performanță disponibil.

SmoothRide

Tehnologia SmoothRide a fost creată pentru a face tranziția între accelerarea și decelerarea rapidă cât mai lină posibil în timpul alergării prin reducerea impactului și creșterea flexibilității. Această tehnologie permite Mizuno să creeze un pantof de alergare care permite o alergare foarte confortabilă. Mizuno este considerat un brand de top în ceea ce privește designul și tehnologia încălțămintei, iar cu SmoothRide, au făcut următorul pas pentru a maximiza plăcerea și performanța alergării.

Mizuno Intercool

Această tehnologie rezolvă problema încălzirii excesive din interiorul pantofului în timpul mișcării. Micile găuri de ventilație din talpă asigură aerisirea piciorului de dedesubt. Mizuno Intercool funcționează împreună cu materialul respirabil AirMesh din partea superioară pentru a se asigura că piciorul este cât se poate de confortabil.

Dynamotion Fit

Tehnologia Mizuno Dynamotion Fit se bazează pe analiza 3D a corpului în mișcare. Aceasta creează o potrivire care face ca hainele și încălțămintea să se potrivească perfect și oferă libertate de mișcare.

X10

X10 este un cauciuc de carbon durabil care este plasat pe partea de călcâi a tălpii, cea mai solicitată parte a tălpii. Acest lucru prelungește durata de viață și durabilitatea pantofului.

Premium Insock

Talpa anatomică detașabilă oferă o potrivire excelentă, confort și ajută la amortizare și durabilitate de durată.

U4iC

Scopul Mizuno este de a promova cea mai eficientă mișcare, de a oferi un confort maxim și o experiență de alergare euforică în general. Tehnologia U4iC ridică din nou ștacheta. Amestecul special de material U4iC pentru talpă intermediară este cu 30% mai ușor decât ap+ anterior, dar păstrează aceleași caracteristici de amortizare și confort pe care alergătorii le așteaptă de la Mizuno.

U4icX

Talpă intermediară ușoară Evolution, care oferă amortizare pentru alergare fără a vă îngrijora de impactul ridicat.

Pebax®

Elastomerii Pebax® sunt polimeri de înaltă tehnologie concepuți pentru echipamente sportive de performanță extremă. Acestea sunt specificate de multe dintre cele mai importante mărci din lume și sunt folosite de deținătorii de recorduri mondiale. Secretul proprietăților remarcabile ale polimerilor Pebax® provine din "tehnologia copolimerului bloc". Folosește două substanțe chimice diferite (polieter și poliamidă) pe același schelet de polimer, păstrând în același timp proprietățile de performanță ale ambelor. Fiecare lanț de polimeri conține atât "blocuri" de polieter, care permit flexibilitate și elasticitate, cât și "blocuri" de poliamidă, care permit o ușurință, rezistență și returnare de energie extraordinare. În esență, acest lucru permite polimerului să ofere "ce e mai bun din ambele lumi" în ceea ce privește performanța.