info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi de interior Mizuno Wave Phantom 2

Mizuno Wave Phantom 2

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
385 Lei 550 Lei vei economisi 165 Lei -30 %

Mizuno

X1GA186098

Parametrii

Sport Floorball , dovleac , Badminton , Handbal
Sezonul 2018 Q3
Tipul de pantofi de interior Scăzut
Seria de modele Mizuno Wave
Tehnologie AirMesh , Mizuno Wave , Mizuno Intercool , Removable Insock , Dynamotion Groove

AirMesh

Materialul AirMesh este un sistem de ventilație care asigură o respirabilitate maximă și, prin urmare, confort pentru picioare.

Mizuno Wave

Tehnologie unică ce combină două caracteristici esențiale necesare pentru un pantof de alergare funcțional - amortizare și stabilitate.

Atunci când alergați, corpul este suprasolicitat, astfel încât combinația potrivită de amortizare și stabilitate este importantă pentru a reduce riscul de accidentare.

Placa ondulată asigură o amortizare excelentă prin dispersarea forței de impact pe o suprafață mai mare. Stabilitatea tehnologiei Wave este obținută prin diferența structurală dintre exteriorul și interiorul pantofului, rezistând astfel la compresia tălpii intermediare în zonele cele mai solicitate. Elementele de bază ale amortizării și stabilității din placa de valuri pot fi proiectate pentru orice alergător, iar rezultatul este cel mai ușor și mai avansat din punct de vedere tehnologic pantof sport de performanță disponibil.

Mizuno Intercool

Această tehnologie rezolvă problema încălzirii excesive din interiorul pantofului în timpul mișcării. Micile găuri de ventilație din talpă asigură aerisirea piciorului de dedesubt. Mizuno Intercool funcționează împreună cu materialul respirabil AirMesh din partea superioară pentru a se asigura că piciorul este cât se poate de confortabil.

Removable Insock

Talpa detașabilă cu formă anatomică absoarbe șocurile și contribuie la confortul purtării.

Dynamotion Groove

Talpă exterioară pentru stabilitate și flexibilitate în timpul mișcărilor laterale.