info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi de alergare Mizuno Wave Sky 2

Mizuno Wave Sky 2

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
692 Lei 988 Lei vei economisi 296 Lei -30 %

Mizuno

J1GD180206

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2018 Q3
Tipul de lovire a piciorului Neutru
Tipul de pantofi de alergare formare
Tipul de suprafață - de rulare Drumul
Reglarea pantofului Respirabil
Seria de modele Mizuno Wave
Lățimea pantofilor Wide
Înmuierea Amortizare mare
Picătură 10 mm
Tehnologie AirMesh , Mizuno Wave , Pebax® Rnew , SmoothRide , Mizuno Intercool , Dynamotion Fit , X10 , Premium Insock , U4iC , U4icX , Wave foam

AirMesh

Materialul AirMesh este un sistem de ventilație care asigură o respirabilitate maximă și, prin urmare, confort pentru picioare.

Mizuno Wave

Tehnologie unică ce combină două caracteristici esențiale necesare pentru un pantof de alergare funcțional - amortizare și stabilitate.

Atunci când alergați, corpul este suprasolicitat, astfel încât combinația potrivită de amortizare și stabilitate este importantă pentru a reduce riscul de accidentare.

Placa ondulată asigură o amortizare excelentă prin dispersarea forței de impact pe o suprafață mai mare. Stabilitatea tehnologiei Wave este obținută prin diferența structurală dintre exteriorul și interiorul pantofului, rezistând astfel la compresia tălpii intermediare în zonele cele mai solicitate. Elementele de bază ale amortizării și stabilității din placa de valuri pot fi proiectate pentru orice alergător, iar rezultatul este cel mai ușor și mai avansat din punct de vedere tehnologic pantof sport de performanță disponibil.

Pebax® Rnew

Material ecologic pentru producția plăcii de valuri, care este prietenos cu mediul natural. În timpul producției sale se produce mai puțin carbon. Acesta este fabricat din materiale naturale - semințe oleaginoase. Este durabil și își păstrează toate caracteristicile de performanță.

SmoothRide

Tehnologia SmoothRide a fost creată pentru a face tranziția între accelerarea și decelerarea rapidă cât mai lină posibil în timpul alergării prin reducerea impactului și creșterea flexibilității. Această tehnologie permite Mizuno să creeze un pantof de alergare care permite o alergare foarte confortabilă. Mizuno este considerat un brand de top în ceea ce privește designul și tehnologia încălțămintei, iar cu SmoothRide, au făcut următorul pas pentru a maximiza plăcerea și performanța alergării.

Mizuno Intercool

Această tehnologie rezolvă problema încălzirii excesive din interiorul pantofului în timpul mișcării. Micile găuri de ventilație din talpă asigură aerisirea piciorului de dedesubt. Mizuno Intercool funcționează împreună cu materialul respirabil AirMesh din partea superioară pentru a se asigura că piciorul este cât se poate de confortabil.

Dynamotion Fit

Tehnologia Mizuno Dynamotion Fit se bazează pe analiza 3D a corpului în mișcare. Aceasta creează o potrivire care face ca hainele și încălțămintea să se potrivească perfect și oferă libertate de mișcare.

X10

X10 este un cauciuc de carbon durabil care este plasat pe partea de călcâi a tălpii, cea mai solicitată parte a tălpii. Acest lucru prelungește durata de viață și durabilitatea pantofului.

Premium Insock

Talpa anatomică detașabilă oferă o potrivire excelentă, confort și ajută la amortizare și durabilitate de durată.

U4iC

Scopul Mizuno este de a promova cea mai eficientă mișcare, de a oferi un confort maxim și o experiență de alergare euforică în general. Tehnologia U4iC ridică din nou ștacheta. Amestecul special de material U4iC pentru talpă intermediară este cu 30% mai ușor decât ap+ anterior, dar păstrează aceleași caracteristici de amortizare și confort pe care alergătorii le așteaptă de la Mizuno.

U4icX

Talpă intermediară ușoară Evolution, care oferă amortizare pentru alergare fără a vă îngrijora de impactul ridicat.

Wave foam

Noua spumă Wave oferă o nouă experiență de alergare și senzația de plutire. Este mai ușoară și mai flexibilă decât predecesoarele sale.