info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Pantofi de interior Mizuno Wave Stealth V

Mizuno Wave Stealth V

Variante de culoare

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
567 Lei 809 Lei vei economisi 242 Lei -30 %

Mizuno

X1GA180047

Parametrii

Sport Floorball , dovleac , Badminton , Handbal
Sezonul 2018 Q3
Tipul de pantofi de interior Scăzut
Seria de modele Mizuno Wave , Mizuno Wave Stealth
Tehnologie Mizuno Wave , AP+ , VS-1 , Mizuno Intercool , Dynamotion Fit , Removable Insock , SR Touch , XG Rubber , Durashield

Mizuno Wave

Tehnologie unică ce combină două caracteristici esențiale necesare pentru un pantof de alergare funcțional - amortizare și stabilitate.

Atunci când alergați, corpul este suprasolicitat, astfel încât combinația potrivită de amortizare și stabilitate este importantă pentru a reduce riscul de accidentare.

Placa ondulată asigură o amortizare excelentă prin dispersarea forței de impact pe o suprafață mai mare. Stabilitatea tehnologiei Wave este obținută prin diferența structurală dintre exteriorul și interiorul pantofului, rezistând astfel la compresia tălpii intermediare în zonele cele mai solicitate. Elementele de bază ale amortizării și stabilității din placa de valuri pot fi proiectate pentru orice alergător, iar rezultatul este cel mai ușor și mai avansat din punct de vedere tehnologic pantof sport de performanță disponibil.

AP+

Noul compus al tălpii exterioare oferă o amortizare excelentă care nu te va lăsa la greu nici după sute de kilometri.

VS-1

Materialul special VS-1 ajută la absorbția șocurilor împreună cu tehnologia valurilor și prelungește durata de viață a sistemului de amortizare al pantofului.

Mizuno Intercool

Această tehnologie rezolvă problema încălzirii excesive din interiorul pantofului în timpul mișcării. Micile găuri de ventilație din talpă asigură aerisirea piciorului de dedesubt. Mizuno Intercool funcționează împreună cu materialul respirabil AirMesh din partea superioară pentru a se asigura că piciorul este cât se poate de confortabil.

Dynamotion Fit

Tehnologia Mizuno Dynamotion Fit se bazează pe analiza 3D a corpului în mișcare. Aceasta creează o potrivire care face ca hainele și încălțămintea să se potrivească perfect și oferă libertate de mișcare.

Removable Insock

Talpa detașabilă cu formă anatomică absoarbe șocurile și contribuie la confortul purtării.

SR Touch

Un material nou, mai ușor și mai bun, "cu memorie". Acesta absoarbe șocurile și ajută la facilitarea tranziției de la faza de impact la faza de revenire.

XG Rubber

O componentă de performanță a tălpii exterioare care crește tracțiunea atunci când este nevoie.

Durashield

Acoperire cu silicon pentru a promova rezistența la apă și durabilitatea podelei cortului.

  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Gopay