info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Tricou pentru bărbați Nebbia BOYS T-shirt

Nebbia BOYS T-shirt

Tricou pentru bărbați

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
203 Lei 264 Lei vei economisi 61 Lei -23 %

Nebbia

17104

Simplu. Atemporal. Penetrare. Aceasta este colecția LIMITLESS pe care am dezvoltat-o împreună cu sportivii noștri. I-am întrebat de ce au nevoie, i-am întrebat de ce fel de haine ar putea să uite totul și să se concentreze doar pe obiectivul lor. Și rezultatul? Cel mai bun s-a întors, inovat, mai sofisticat. Noua colecție este o celebrare a adevăratei forme fizice!

Acest tricou are mai multe avantaje. Materialul folosit - 100% bumbac de greutate superioară - și croiala mai lejeră asigură că se potrivește perfect pe piept, accentuând mușchii pectorali, dar și pe spate. Lungimea mânecilor nu este nici ea întâmplătoare, dar terminarea lor la mijlocul umerilor conferă brațelor un aspect mai puternic.

Nu contează dacă ești la apogeul antrenamentului, dar nu ai chef de un tricou corpolent, sau dacă ești în afara sezonului. Nici măcar nu contează dacă sunteți la început de drum sau dacă acesta este al 260-lea antrenament al anului. Te vei simți și vei arăta bine în această croială în orice moment. Pentru bărbați adevărați, pentru orice tip de corp.

Și cu cinci petece NEBBIA, care reprezintă o secțiune transversală a istoriei noastre și alcătuiesc povestea brandului nostru, dorim să vă mulțumim că sunteți alături de noi - la fel de rezistenți și perseverenți ca și noi.

Parametrii

Sport fitness / crossfit
Sezonul 2021 Q1
Lungimea mânecii Mânecă scurtă
Îmbrăcăminte caracteristică Slabă