info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

New Balance FreshFoam 1080 v13

Pantofi de alergare pentru femei

Alege marimea ta Cum să alegi?

În stoc în magazin
Livrare în 3-5 zile lucrătoare

În această mărime, avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

950 Lei 955 Lei vei economisi 5 Lei
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

New Balance

W1080O13

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


"Scopul nostru de la început a fost să creăm un pantof care să le ofere alergătorilor cea mai bună alergare din viața lor. După ce ne-am inspirat din moștenirea bogată a New Balance Running în materie de design, am folosit cele mai recente date privind geometria tălpii intermediare, materialele și tehnologia superioară pentru a obține o senzație de neegalat pe picior." - Seth Maxwell, Senior Designer, Performance Running

Partea superioară ușoară, respirabilă și bine ajustată este realizată din materiale textile durabile. Pantofii sunt concepuți pentru antrenamentele zilnice, pentru persoanele cu picioare neutre și/sau supinatoare și pentru alergarea pe suprafețe dure: drumuri, poteci și asfalt. Talpa special concepută se adaptează în mod natural la picior, nu împiedică mișcarea și nu blochează tendonul lui Ahile.

Talpa intermediară este fabricată din spumă inovatoare ușoarăFresh Foam X garantează cel mai înalt nivel de absorbție a șocurilor, revenire energetică și, în același timp, o senzație de moliciune și protecție a articulațiilor în timpul alergării. Talpa exterioară cu suprafață de rulare îmbunătățită crește aderența la suprafață, confortul de alergare și favorizează aterizările mai ușoare pe suprafețe dure. De asemenea, asigură o mișcare mai lină, ajutând la amortizarea fiecărui pas și adaugă o senzație de elasticitate la talpă. New Balance Fresh Foam 1080 în ediția v13 face ca alergarea să fie mai eficientă, mai confortabilă și mai ușoară pentru a înregistra mai mulți kilometri.

Specificații

  • Greutate: 206 g
  • Cădere: 6 mm
  • Tip de suprafață: drumuri dure, poteci, asfalt
  • Scop: alergare profesională, antrenament zilnic, supinație

Tehnologie

  • Fresh Foam X - spumă inovatoare și ușoară de absorbție a șocurilor, cu rezistență ridicată la deformare.
  • Datorită structurii adecvate, asigură moliciune și protecție adecvată a articulațiilor în timpul sesiunilor de antrenament mai lungi.

Parametrii

Sport Alergare
Sezonul 2024 Q1
Tipul de lovire a piciorului Neutru
Tipul de pantofi de alergare formare
Tipul de suprafață - de rulare Drumul
Reglarea pantofului Respirabil
Lățimea pantofilor Standard
Înmuierea Amortizare medie
Picătură 6 mm
Tehnologie Fresh Foam

Fresh Foam

Această spumă de amortizare este proiectată cu precizie pentru a oferi un pas extrem de amortizat, dar ușor.