info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Oakley Cables

Ochelari de soare pentru bărbați

În stoc în magazin
Livrare în 3-5 zile lucrătoare

Avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

689 Lei 1 000 Lei vei economisi 311 Lei -31 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Oakley

91290263

Modelul Oakley® Cables este o inovație a ochelarilor clasici de înălțime, cu rame cu rame întregi, într-un design modern. Ramele durabile și totuși ușoare O Matter™ oferă confort pe tot parcursul zilei, în timp ce tehnologia Prizm™ Lens îmbunătățește calitatea culorilor și contrastul într-o varietate de medii și activități.

Specificații caracteristice:

  • Lentile torice duble 6x4
  • Rame O-Matter fără părți laterale și șa
  • Se potrivește perfect pentru fețele medii și late
  • Ramele robuste, dar ușoare O Matter® oferă durabilitate și confort pe tot parcursul zilei.

Prizm™ este o tehnologie revoluționară în domeniul opticii lentilelor, bazată pe zeci de ani de cercetare științifică în domeniul culorilor și al propagării culorilor. Lentilele Prizm™ oferă un control fără precedent al transmiterii luminii, rezultând culori reglate cu precizie pentru a maximiza contrastul și pentru a îmbunătăți vizibilitatea nuanțelor individuale de culoare, permițându-ne să distingem mai bine denivelările sau detaliile pe care ochiul liber nu le poate înregistra.

Lentilele polarizate Oakley HDPolarized filtrează 99% din strălucirea reflectată nedorită, fără aburirea și distorsiunea optică care pot apărea în cazul lentilelor polarizate realizate cu tehnici de fabricație convenționale. În combinație cu Prizm™, acesta oferă o imagine și mai clară, fără distorsiuni și un contrast maximizat pentru o vizibilitate îmbunătățită.

Parametrii

Sport Timp liber
Sezonul 2022 Q1
Polarizare Da
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Polarizare prizm
Contrast Creșterea
Tip de rame Cadru complet
Protecție 3 - radiație puternică (însorită)
Tehnologie Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Inovația originală Unobtanium de la Oakley sporește aderența transpirației și asigură că rama ochelarilor dvs. va sta întotdeauna corect la locul ei, chiar și în cele mai solicitante condiții.

O-Matter

Oakley O-Matter este un material plastic ușor, conceput pentru a fi durabil și confortabil. Materialul este, de asemenea, conceput pentru a rezista la impact datorită elasticității sale controlate, fără a se deforma în timp, precum acetatul. Este de două ori mai rezistent decât acetatul, dar cu 25% mai ușor.

Prizm Technology

Prizm este o tehnologie revoluționară a lentilelor de la Oakley. Aceasta îmbunătățește în mod dramatic detaliile și oferă o potrivire ultraprecisă a culorilor, concepută pentru medii specifice. Lentilele sunt special concepute pentru a oferi o mai mare bogăție experienței vizuale, astfel încât să puteți performa mai bine. Cu ochelarii de soare obișnuiți, lumea pare plictisitoare și plată, dar cu tehnologia lentilelor PRIZM™, totul pare viu și vibrant, dezvăluind nuanțe care în mod normal ar rămâne ascunse ochiului.