info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Ochelari de soare unisex Oakley Encoder

Oakley Encoder

Ochelari de soare unisex

Variante de culoare

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
824 Lei 1 271 Lei vei economisi 447 Lei -35 %

Oakley

94710836

Inspirat de zeul grec Apollo, care era el însuși versat în multe activități, acest model are o formă similară pentru a răspunde nevoilor mai multor sporturi, cum ar fi ciclismul, baseball-ul, golful și alergarea. Noua tehnologie a lentilelor HDO+ și Freeform (lentilă cu formă liberă) cu fascicul încorporat în ansamblu optimizează potrivirea și ajustarea corespunzătoare la față și performanța optică.

Design sportiv funcțional cu o vedere optimizată cu un câmp vizual larg, menținând în același timp o protecție maximă împotriva impactului.

Cadrul O-matter, puternic, dar ușor, oferă durabilitate și contribuie la confortul pe tot parcursul zilei.

Părțile laterale sunt bine conturate spre interior, incluzând o bandă elastică integrată pentru a asigura un confort pe tot parcursul zilei și o potrivire excelentă pe față.

Sistemul de fixare în trei puncte este un sistem în trei puncte de fixare a ochelarilor pe față, conceput pentru un confort maxim și pentru a vă asigura că ochelarii se așează exact pe fața dumneavoastră din punct de vedere optic. Toate acestea sunt completate cu și mai multe plăcuțe de silicon pentru nas pentru o potrivire perfectă și fără presiune. Modelul este disponibil cu lentile Prizm™, care sunt concepute pentru a îmbunătăți percepția culorilor, contrastul și detaliile pentru a profita la maximum de activitățile dumneavoastră. Noua tehnologie a lentilelor HDO+ și Freeform (lentilă cu formă liberă) cu fascicul încorporat în ansamblu optimizează ajustarea corectă și potrivirea facială și performanța optică. Durabilitate și confort pe tot parcursul zilei datorită părților laterale ușoare și durabile din policarbonat O Matter™ cu ajustaj elastic Unobtainium.

Prizm™ este o tehnologie revoluționară în domeniul opticii lentilelor, construită pe baza a zeci de ani de cercetare științifică în domeniul culorilor și al propagării culorilor. Lentilele Prizm™ oferă un control fără precedent al transmiterii luminii, rezultând culori reglate cu precizie pentru a maximiza contrastul și pentru a îmbunătăți vizibilitatea nuanțelor individuale de culoare, permițându-ne să discernem mai bine neregulile sau detaliile pe care ochiul liber nu le poate înregistra.

Oakley Iridium este un strat special pe bază de oxid de metal conceput pentru lentilele Oakley pentru a oferi un aspect unic și a reflecta lumina. Stratul de iridiu al lentilelor reflectă anumite culori. Pentru nuanțele de bază ale lentilelor, acestea asigură o transmisie echilibrată a luminii.

Parametrii

Sport ciclism
Sezonul 2022 Q1
Polarizare Nu
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Prizma
Contrast Creșterea
Tip de rame Fără rame
Protecție 3 - radiație puternică (însorită)
Tehnologie Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Inovația originală Unobtanium de la Oakley sporește aderența transpirației și asigură că rama ochelarilor dvs. va sta întotdeauna corect la locul ei, chiar și în cele mai solicitante condiții.

O-Matter

Oakley O-Matter este un material plastic ușor, conceput pentru a fi durabil și confortabil. Materialul este, de asemenea, conceput pentru a rezista la impact datorită elasticității sale controlate, fără a se deforma în timp, precum acetatul. Este de două ori mai rezistent decât acetatul, dar cu 25% mai ușor.

Prizm Technology

Prizm este o tehnologie revoluționară a lentilelor de la Oakley. Aceasta îmbunătățește în mod dramatic detaliile și oferă o potrivire ultraprecisă a culorilor, concepută pentru medii specifice. Lentilele sunt special concepute pentru a oferi o mai mare bogăție experienței vizuale, astfel încât să puteți performa mai bine. Cu ochelarii de soare obișnuiți, lumea pare plictisitoare și plată, dar cu tehnologia lentilelor PRIZM™, totul pare viu și vibrant, dezvăluind nuanțe care în mod normal ar rămâne ascunse ochiului.