info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Ochelari de soare sport pentru bărbați Oakley Encoder Strike Vented w/ Prizm Black

Oakley Encoder Strike Vented w/ Prizm Black

Ochelari de soare sport pentru bărbați

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
950 Lei 1 310 Lei vei economisi 360 Lei -27 %

Oakley

92350139

Cei mai buni sportivi din lume încearcă în mod constant să obțină un avantaj. Acest sentiment a fost cel care a inspirat crearea ochelarilor Encoder Strike de la Oakley®. Pe baza informațiilor primite de la sportivii din echipa Oakley, designerii au combinat nevoile funcționale cu elementele de patrimoniu pentru a crea o ramă care oferă o soluție de ultimă generație pentru sportivii care se străduiesc să atingă performanțe maxime. Forma lentilelor activată de tehnologia PhysioMorphic Geometry™ și o croială inspirată de unul dintre stilurile noastre tradiționale Razor Blades oferă acoperire și stil. Construcția ventilată a ochelarilor de soare permite, de asemenea, un flux de aer optim. Rama este fabricată din material O Matter™ pentru rezistență, confort și durabilitate.

  • DESIGNMULTI-SPORT - Design sportiv funcțional cu acoperire optimizată, câmp vizual mai larg, retenție a ramei și protecție la impact.
  • CONSTRUCȚIE REVOLUȚIONARĂ A LENTILOR - Progresele în domeniul designului optic au permis proiectarea unei lentile cu un ambalaj extins și rigiditate în zone cheie care imită proprietățile structurale ale ramei.
  • FORMA LENTILOREXPANZATĂ - O formă de lentilă mai mare inspirată de Oakley Razor Blades.
  • TEMPLES FIT HAT ȘI CASCO - Temple O-Matter™ au fost proiectate pentru a fi cu profil redus pentru a se potrivi la pălării și căști.
  • GRIPFĂRĂ S LIP - Extensiile pentru urechi și plăcuțele pentru nas din Unobtainium® ajută la asigurarea unei aderențe la nivel sportiv, cu o potrivire fără alunecare și confort pe tot parcursul zilei.
  • MAI MUL TE DETALII - Disponibile cu lentile Prizm™, care sunt concepute pentru a îmbunătăți culoarea și contrastul, astfel încât să puteți vedea mai multe detalii.

Ochelari Prizm negru

Transmiterea luminii: 11%.
Condiții de iluminare: lumină puternică
Contrast: îmbunătățit
Culoarea de bază a lentilelor: gri

Parametrii

Sport Alergare , ciclism
Sezonul 2023 Q1
Polarizare Nu
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Prizma
Contrast Creșterea
Tip de rame Jumătate de cadru
Protecție 3 - radiație puternică (însorită)
Tehnologie Čočka Prizm Black , O-Matter

Čočka Prizm Black

  • polarizare: nu
  • transmisie: 11%.
  • contrast: crescut
  • indice de protecție: 3

O-Matter

Oakley O-Matter este un material plastic ușor, conceput pentru a fi durabil și confortabil. Materialul este, de asemenea, conceput pentru a rezista la impact datorită elasticității sale controlate, fără a se deforma în timp, precum acetatul. Este de două ori mai rezistent decât acetatul, dar cu 25% mai ușor.