info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Ochelari de soare sport pentru bărbați Oakley Encoder Strike Vented w/ Prizm Road

Oakley Encoder Strike Vented w/ Prizm Road

Ochelari de soare sport pentru bărbați

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
923 Lei 1 311 Lei vei economisi 388 Lei -30 %

Oakley

92350239

Cei mai buni sportivi din lume încearcă în mod constant să obțină un avantaj. Acest sentiment a fost cel care a inspirat crearea ochelarilor Encoder Strike de la Oakley®. Pe baza informațiilor primite de la sportivii din echipa Oakley, designerii au combinat nevoile funcționale cu elementele de patrimoniu pentru a crea o ramă care oferă o soluție de ultimă generație pentru sportivii care se străduiesc să atingă performanțe maxime. Forma lentilelor activată de tehnologia PhysioMorphic Geometry™ și o croială inspirată de unul dintre stilurile noastre tradiționale Razor Blades oferă acoperire și stil. Construcția ventilată a ochelarilor de soare permite, de asemenea, un flux de aer optim. Rama este fabricată din material O Matter™ pentru rezistență, confort și durabilitate.

  • DESIGNMULTI-SPORT - Design sportiv funcțional cu acoperire optimizată, câmp vizual mai larg, retenție a ramei și protecție la impact.
  • CONSTRUCȚIE REVOLUȚIONARĂ A LENTILOR - Progresele în domeniul designului optic au permis proiectarea unei lentile cu un ambalaj extins și rigiditate în zone cheie care imită proprietățile structurale ale ramei.
  • FORMA LENTILOREXPANZATĂ - O formă de lentilă mai mare inspirată de Oakley Razor Blades.
  • TEMPLES FIT HAT ȘI CASCO - Temple O-Matter™ au fost proiectate pentru a fi cu profil redus pentru a se potrivi la pălării și căști.
  • GRIPFĂRĂ S LIP - Extensiile pentru urechi și plăcuțele pentru nas din Unobtainium® ajută la asigurarea unei aderențe la nivel sportiv, cu o potrivire fără alunecare și confort pe tot parcursul zilei.
  • MAI MUL TE DETALII - Disponibile cu lentile Prizm™, care sunt concepute pentru a îmbunătăți culoarea și contrastul, astfel încât să puteți vedea mai multe detalii.

Ochelari Prizm Road

Transmiterea luminii: 20%.
Condiții de iluminare: lumină medie
Contrast: îmbunătățit
Culoarea de bază a lentilelor: roz

Parametrii

Sport Alergare , ciclism
Sezonul 2023 Q1
Polarizare Nu
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Prizma
Contrast Creșterea
Tip de rame Jumătate de cadru
Protecție 2 - radiații medii (parțial noros/înnorat)
Tehnologie Čočka Prizm Road , O-Matter

Čočka Prizm Road

Praful, găurile și peticele din asfalt și alte obstacole îl obligă pe biciclist să ia decizii rapide. PrizmTM le permite piloților de pe șosea să distingă rapid schimbările de pe suprafața drumului, să reacționeze mai repede și să ruleze mai sigur.
- Vedere îmbunătățită atât în lumină puternică, cât și la umbră
- Albul și galbenul sunt mai vii, semafoarele mai luminoase
- culorile cerului și verde sunt echilibrate pentru o experiență de conducere mai plăcută

  • polarizare: nu
  • transmisie: 20%
  • contrast: crescut
  • indice de protecție: 2

O-Matter

Oakley O-Matter este un material plastic ușor, conceput pentru a fi durabil și confortabil. Materialul este, de asemenea, conceput pentru a rezista la impact datorită elasticității sale controlate, fără a se deforma în timp, precum acetatul. Este de două ori mai rezistent decât acetatul, dar cu 25% mai ușor.