info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Ochelari de soare sport unisex Oakley Encoder w/ Prizm Road

Oakley Encoder w/ Prizm Road

Ochelari de soare sport unisex

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
862 Lei 1 306 Lei vei economisi 444 Lei -34 %

Oakley

94710136

Inspirat de zeul grec Apollo, care era el însuși versat în multe activități, acest model are o formă similară pentru a răspunde nevoilor mai multor sporturi, cum ar fi ciclismul, baseball-ul, golful și alergarea. Noua tehnologie a lentilelor HDO+ și Freeform (lentilă cu formă liberă) cu fascicul încorporat în ansamblu optimizează potrivirea și ajustarea corectă la față și performanța optică.

Design sportiv funcțional cu o viziune optimizată cu un câmp vizual larg, menținând în același timp o protecție maximă împotriva impactului.

Rama O-matter rezistentă, dar ușoară, asigură durabilitate și contribuie la confortul pe tot parcursul zilei.

Părțile laterale sunt bine conturate spre interior, incluzând o bandă elastică integrată pentru a asigura un confort pe tot parcursul zilei și o potrivire excelentă pe față.

Sistemul Three-point Fit este un sistem în trei puncte de fixare a ochelarilor pe față, conceput pentru un confort maxim și pentru a se asigura că ochelarii se așează exact pe față din punct de vedere optic. Totul este completat cu și mai multe plăcuțe de silicon pentru nas, pentru o potrivire perfectă și fără presiune.

Modelul este disponibil cu lentile Prizm™, care sunt concepute pentru a îmbunătăți percepția culorilor, contrast sporit și detalii pentru a profita la maximum de activitățile dumneavoastră. Noua tehnologie a lentilelor HDO+ și Freeform (lentilă cu formă liberă) cu fascicul încorporat în ansamblu optimizează potrivirea corectă și potrivirea facială și performanța optică. Durabilitate și confort pe tot parcursul zilei datorită laturilor ușoare și durabile din policarbonat O Matter™ cu o bandă elastică Unobtainium care se potrivește perfect.

Prizm™ este o tehnologie revoluționară în domeniul opticii lentilelor, construită pe baza a zeci de ani de cercetare științifică privind culoarea și propagarea culorii. Lentilele Prizm™ oferă un control fără precedent al transmiterii luminii, rezultând culori reglate cu precizie pentru a maximiza contrastul și pentru a îmbunătăți vizibilitatea nuanțelor individuale de culoare, permițându-ne să discernem mai bine neregulile sau detaliile pe care ochiul liber nu le poate înregistra.

LENTILE PRIZM ROAD

Transmitere a luminii: 20%.

Condiții de iluminare: intensitate luminoasă medie

Contrast: crescut

Culoarea de bază a lentilelor: roz

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții , ciclism , Timp liber
Sezonul 2022 Q3
Polarizare Nu
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Prizma
Contrast Creșterea
Tip de rame Fără rame
Protecție 2 - radiații medii (parțial noros/înnorat)
Tehnologie Čočka Prizm Road , Unobtanium®

Čočka Prizm Road

Praful, găurile și peticele din asfalt și alte obstacole îl obligă pe biciclist să ia decizii rapide. PrizmTM le permite piloților de pe șosea să distingă rapid schimbările de pe suprafața drumului, să reacționeze mai repede și să ruleze mai sigur.
- Vedere îmbunătățită atât în lumină puternică, cât și la umbră
- Albul și galbenul sunt mai vii, semafoarele mai luminoase
- culorile cerului și verde sunt echilibrate pentru o experiență de conducere mai plăcută

  • polarizare: nu
  • transmisie: 20%
  • contrast: crescut
  • indice de protecție: 2

Unobtanium®

Inovația originală Unobtanium de la Oakley sporește aderența transpirației și asigură că rama ochelarilor dvs. va sta întotdeauna corect la locul ei, chiar și în cele mai solicitante condiții.