info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Oakley Frogskins Lite w/ Prizm Black

Ochelari de soare sport pentru bărbați

Ve Joi 4. 4. la tine acasa

Avem doar 2 articole. Va fi unul al tău?

409 Lei 779 Lei vei economisi 370 Lei -47 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Oakley

93745263

Frogskins™ Lite sunt noua evoluție a unuia dintre cele mai emblematice modele de ochelari Oakley pentru stilul de viață - Frogskins, fabricat încă din 1985. Noua colecție de ochelari cu ramă jumătate a fost creată cu contribuția sportivilor și a culturii pop deopotrivă, iar cu tehnologia de ultimă generație Oakley, aceștia vor ține pasul cu orice aventură.

Specificații caracteristice:

  • Three-Point-Fit: Sistemul în trei puncte de la Oakley oferă sportivului o senzație de confort și, de asemenea, îmbunătățește performanța ochelarilor în ceea ce privește menținerea fermă a ochelarilor pe față și în așezarea precisă a lentilei în unghiul optic.
  • Durabilitate și confort pe tot parcursul zilei datorită materialului ușor și durabil O Matter™.
  • Toate lentilele Oakley Plutonite® dispun de protecție UV care filtrează 100% din UVA/UVB/UVC și lumina albastră dăunătoare până la 400nm.
  • Toate lentilele Oakley îndeplinesc sau depășesc standardele optice și de bază ANSI Z80.3, ceea ce conferă ochelarilor de protecție o precizie optică optimă și rezistență la impact până la 164 km/h.
  • Pentru a întreține lentilele Oakley HDO®, noii dvs. ochelari de protecție Oakley sunt însoțiți de o pungă electrostatică Microclear™ special țesută pentru curățare și depozitare. Utilizarea acestuia va păstra pentru mult timp calitatea optică superioară a lentilelor Oakley din material transparent Plutonite®.
  • Spălați și uscați la aer sacul Microclear™ în mod regulat.
  • Durabilitate și confort pe tot parcursul zilei cu policarbonatul O Matter™ ușor și rezistent.

Prizm™ este o tehnologie revoluționară în domeniul opticii lentilelor, construită pe baza a zeci de ani de cercetare științifică privind culoarea și propagarea culorii. Lentilele Prizm™ oferă un control fără precedent al transmiterii luminii, rezultând culori reglate cu precizie pentru a maximiza contrastul și pentru a îmbunătăți vizibilitatea nuanțelor individuale de culoare, permițându-ne să distingem mai bine denivelările sau detaliile pe care ochiul liber nu le poate înregistra.

Lentilele gradiente sunt colorate de sus în jos, astfel încât partea superioară a lentilei este cea mai întunecată.
Acestea sunt bune pentru condusul în mașină, deoarece protejează ochii de lumina soarelui și permit ca partea inferioară a lentilei să lase să intre mai multă lumină, astfel încât să puteți vedea clar tabloul de bord. De obicei, vin în combinație cu lentile polarizate.

GLASS Prizm Black

Transmiterea luminii: 11%.
Condiții de iluminare: lumină puternică
Contrast: îmbunătățit
Culoarea de bază a lentilelor: gri

Parametrii

Sport Timp liber
Sezonul 2023 Q1
Seria de modele Oakley Frogskins
Polarizare Nu
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Prizma
Contrast Creșterea
Tip de rame Jumătate de cadru
Protecție 3 - radiație puternică (însorită)
Tehnologie Čočka Prizm Black

Čočka Prizm Black

  • polarizare: nu
  • transmisie: 11%.
  • contrast: crescut
  • indice de protecție: 3