info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Oakley Plazma

Ochelari de soare pentru bărbați

În stoc în magazin
Livrare în 3-5 zile lucrătoare

Avem doar 1 articol. Acum sau niciodată.

955 Lei 1 223 Lei vei economisi 268 Lei -22 %
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Oakley

90191459

Oferta Oakley în ceea ce privește ramele pentru sport dublu este foarte limitată, în special în ceea ce privește capacitatea de a acomoda lentilele cu dioptrii de nivel înalt, de la +4 la -6. Oakley Plasma umple acest gol și aduce un nou aspect pentru linia sport într-un design cu două lentile.

Specificații caracteristice:

  • Design sportiv funcțional, cu vedere optimizată, câmp vizual larg și protecție a ochilor împotriva rănilor.
  • Cadrul O-matter, puternic, dar ușor, oferă durabilitate și contribuie la confortul pe tot parcursul zilei.
  • Părțile laterale sunt bine conturate spre interior, incluzând o bandă elastică integrată pentru a asigura un confort pe tot parcursul zilei și o potrivire excelentă pe față.
  • Sistemul de fixare în trei puncte este un sistem în trei puncte de fixare a ochelarilor pe față, conceput pentru un confort maxim și pentru a asigura că ochelarii sunt poziționați optic cu precizie pe față. Toate acestea sunt completate cu și mai multe plăcuțe de silicon pentru nas pentru o potrivire perfectă și fără presiune.
  • Modelul este disponibil cu lentile Prizm™, care sunt concepute pentru a îmbunătăți percepția culorilor, contrastul și detaliile pentru a profita la maximum de activitățile dumneavoastră.
  • Pentru a întreține lentilele Oakley HDO®, noii dvs. ochelari sunt însoțiți de o pungă electrostatică Microclear™ special țesută pentru curățare și depozitare.
  • Utilizarea sa va păstra calitatea optică superioară a lentilelor Oakley din material transparent Plutonite® pentru o perioadă lungă de timp.
  • Spălați și uscați la aer sacul Microclear™ în mod regulat.
  • Durabilitate și confort pe tot parcursul zilei cu policarbonatul O Matter™ ușor și durabil.

Prizm™ este o tehnologie revoluționară în domeniul opticii lentilelor, construită pe baza a zeci de ani de cercetare științifică în domeniul culorilor și al propagării culorilor. Lentilele Prizm™ oferă un control fără precedent al transmiterii luminii, rezultând culori reglate cu precizie pentru a maximiza contrastul și pentru a îmbunătăți vizibilitatea nuanțelor individuale de culoare, permițându-ne să distingem mai bine denivelările sau detaliile pe care ochiul liber nu le poate înregistra.

Lentilele polarizate Oakley HDPolarized filtrează 99% din strălucirea reflectată nedorită, fără aburirea și distorsiunea optică care pot apărea în cazul lentilelor polarizate realizate cu tehnici de fabricație convenționale. În combinație cu Prizm™, acesta oferă o imagine și mai clară, fără distorsiuni și un contrast maximizat pentru o vizibilitate îmbunătățită.

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții , ciclism , Timp liber , Patinaj în linie
Sezonul 2022 Q1
Polarizare Nu
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Prizma
Contrast Creșterea
Tip de rame Cadru complet
Protecție 3 - radiație puternică (însorită)
Tehnologie Plutonite® , Čočka Prizm Black , O-Matter

Plutonite®

Materialul patentat de Oakley filtrează 100% din razele UVA, UVB, UVC și lumina dăunătoare din spectrul albastru de până la 400 nm.

Čočka Prizm Black

  • polarizare: nu
  • transmisie: 11%.
  • contrast: crescut
  • indice de protecție: 3

O-Matter

Oakley O-Matter este un material plastic ușor, conceput pentru a fi durabil și confortabil. Materialul este, de asemenea, conceput pentru a rezista la impact datorită elasticității sale controlate, fără a se deforma în timp, precum acetatul. Este de două ori mai rezistent decât acetatul, dar cu 25% mai ușor.