info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Ochelari de soare sport pentru copii Oakley Radar Ev Xs Path w/ Prizm Sapphire

Oakley Radar Ev Xs Path w/ Prizm Sapphire

Ochelari de soare sport pentru copii

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
586 Lei 809 Lei vei economisi 223 Lei -28 %

Oakley

90013031

Etapa de performanță optică este acum disponibilă pentru tineri. Cu o dimensiune modificată pentru fețele copiilor, acești ochelari oferă aceeași tehnologie revoluționară de protecție a ochilor și un câmp vizual extins ca la adulți. Oferiți-le și copiilor dvs. luxul optic!

Specificații caracteristice:

  • Potriviți pentru dimensiuni mici și medii ale feței. Pentru copii și juniori cu vârste cuprinse între 6-12 ani și femei cu fețe mai mici.
  • Potrivire în trei puncte: Sistemul în trei puncte de la Oakley oferă sportivului o senzație de confort și, de asemenea, îmbunătățește performanța ochelarilor de protecție în ceea ce privește o fixare fermă pe față și în așezarea precisă a lentilei în unghiul optic.
  • Părțile laterale din cauciuc și o rază realizată din materialul patentat Unobtainium™, combinate cu transpirația, asigură o aderență mai mare pe față, îmbunătățind și mai mult performanța ochelarilor de protecție.
  • Durabilitate și confort pe tot parcursul zilei datorită materialului O Matter™ ușor și durabil.
  • Toate lentilele Oakley îndeplinesc sau depășesc standardele optice și de bază ANSI Z80.3, oferind ochelarilor de protecție o precizie optică optimă și rezistență la impact de până la 164 km/h.
  • Pentru a întreține lentilele Oakley HDO®, noii dvs. ochelari de protecție Oakley sunt însoțiți de o pungă electrostatică Microclear™ special țesută pentru curățare și depozitare. Utilizarea acestuia va păstra pentru mult timp calitatea optică superioară a lentilelor Oakley din material transparent Plutonite®. Spălați și uscați la aer sacul Microclear™ în mod regulat. Durabilitate și confort pe tot parcursul zilei cu policarbonatul O Matter™ ușor și rezistent.
  • Prizm™ este o tehnologie revoluționară în domeniul opticii lentilelor, construită pe baza a zeci de ani de cercetare științifică privind culoarea și propagarea culorii. Lentilele Prizm™ oferă un control fără precedent al transmiterii luminii, rezultând culori reglate cu precizie pentru a maximiza contrastul și pentru a îmbunătăți vizibilitatea nuanțelor individuale de culoare, permițându-ne să distingem mai bine denivelările sau detaliile pe care ochiul liber nu le poate înregistra.

OGLINDĂ Prizm Sapphire

Transmitere a luminii: 12%.
Condiții de iluminare: lumină puternică
Contrast: îmbunătățit
Culoarea de bază a lentilelor: gri

Parametrii

Sport Alergare , În aer liber / Drumeții , ciclism
Sezonul 2023 Q1
Seria de modele Oakley Radar
Polarizare Nu
Tipul de produs - ochelari Ochelari
Tipul de lentilă Prizma
Contrast Creșterea
Tip de rame Jumătate de cadru
Protecție 3 - radiație puternică (însorită)
Tehnologie Čočka Prizm Sapphire , Unobtanium® , O-Matter

Čočka Prizm Sapphire

O nuanță populară de culoare a lentilelor, potrivită pentru o gamă mai largă de utilizări, fie că mergeți la o plimbare cu bicicleta, faceți plajă pe plajă sau pur și simplu plimbați câinele la țară. Safirul (12%) tinde să redea culori reci și este cel mai potrivit pentru apă și sporturi nautice.

  • Polarizare: nu
  • transmisie: 12%.
  • contrast: crescut
  • indice de protecție: 3

Unobtanium®

Inovația originală Unobtanium de la Oakley sporește aderența transpirației și asigură că rama ochelarilor dvs. va sta întotdeauna corect la locul ei, chiar și în cele mai solicitante condiții.

O-Matter

Oakley O-Matter este un material plastic ușor, conceput pentru a fi durabil și confortabil. Materialul este, de asemenea, conceput pentru a rezista la impact datorită elasticității sale controlate, fără a se deforma în timp, precum acetatul. Este de două ori mai rezistent decât acetatul, dar cu 25% mai ușor.