info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Oliver Air Max S-716

Rachetă Padel

In stoc la furnizor
Livrare în 6-11 zile lucrătoare
619 Lei 629 Lei vei economisi 10 Lei
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Oliver

19901

Sistemul de distribuție a găurilor din centrul feței rachetei asigură o mai bună distribuție a forțelor mecanice la impactul cu mingea. Acest lucru îmbunătățește precizia mingii și reduce vibrațiile.

Este un material asemănător cauciucului, care se caracterizează printr-o elasticitate foarte bună și o greutate redusă. Acest lucru creează un "sweet spot" mai larg pentru un confort mai mare la joc. Rachetele cu SOFT EVA oferă mai multă durabilitate, o senzație mai bună și o bună amortizare a vibrațiilor. Eficiență energetică maximă la fiecare lovitură datorită unui miez mai stabil. Active-Control este o structură de suprafață în formă de diamant care îmbunătățește efectul de rotație.

Pentru jucătorii care caută control. Crosele rotunde oferă cel mai mult control, au cel mai mare sweet spot și, prin urmare, sunt ideale pentru jucătorii care au un swing lung și doresc să lovească mingea fără teamă. Această formă a capului de rachetă este foarte practică, deoarece este de obicei perfect echilibrată.

Forma rotundă face ca loviturile de forehand și backhand din spatele terenului să fie cele preferate, unde mingea poate fi lovită în siguranță.

Parametrii

Sezonul 2022 Q3
Tipul de produs - rachete Rachetă