info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Rachetă Padel Oliver Air Max S-816
Voucher + gratuit

Oliver Air Max S-816

Rachetă Padel

In stoc la furnizor
Livrare în 4-7 zile lucrătoare
744 Lei 745 Lei vei economisi 1 Lei
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Oliver

19900

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


Carbonul 12K WOVEN de ultimă generație, dezvoltat împreună cu EPLON într-un format dreptunghiular, oferă o eliberare mai rapidă a mingii și asigură o stabilitate și o durabilitate mai mari. Pentru cei care caută putere. Această formă este potrivită pentru jucătorul care are un swing scurt și are nevoie de puțin sprijin la loviturile puternice. Cu toate acestea, ar trebui să aibă o tehnică bună și să fie capabil să dea lovituri precise.

În cazul formei Diamond, zona de sweet spot este concentrată în partea superioară a capului crosei și este relativ mică. Sistemul de distribuție a găurilor din centrul feței crosei asigură o mai bună distribuție a forțelor mecanice la impactul cu mingea. Acest lucru îmbunătățește precizia mingii și reduce vibrațiile. Este un material asemănător cauciucului, care se caracterizează printr-o elasticitate foarte bună și o greutate redusă. Acest lucru creează un punct dulce mai larg pentru un confort mai mare în timpul jocului.

Rachetele cu SOFT EVA oferă mai multă durabilitate, o senzație mai bună și o bună amortizare a vibrațiilor. Eficiență energetică maximă la fiecare lovitură datorită unui miez mai stabil. Active-Control este o structură de suprafață în formă de diamant care îmbunătățește efectul de rotație.

Parametrii

Sezonul 2022 Q3
Tipul de produs - rachete Rachetă