info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Rachetă de squash Oliver Apex 300
Voucher + gratuit

Oliver Apex 300

Rachetă de squash

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
550 Lei

Oliver

01212

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


Acest sezon va fi marcat de foarte popularele rachete APEX. Pentru acest sezon am pregătit trei APEX în așa-numita ediție CHAMPION. APEX 300 este o rachetă confortabilă care permite un joc divers și controlat într-o formă pe care nu ați mai experimentat-o niciodată. Racheta este potrivită pentru toate stilurile de joc.

Parametrii

Sport dovleac
Sezonul 2016 Q3
Tipul de produs - rachete Rachetă
Echilibrarea rachetelor Spre centru
Stil de joc Universal
Tehnologie The Eplon™+K12

The Eplon™+K12

Materialul Eplon™ + K12 continuă să fie utilizat pentru construcția rachetelor de performanță Prof-Line. Noua tehnologie de prelucrare a fibrelor de carbon creează un material care are proprietăți mecanice mai bune și mai eficiente. Utilizarea tehnologiei Eplon™ + K12 se concentrează pe îmbunătățirea transferului de energie, a controlului mingii și pe reducerea vibrațiilor. Fibrele de carbon ovale sunt filate în benzi plate care sunt mult mai subțiri decât fibrele de carbon convenționale. Rezultatul este o structură mai fină și mai densă a granulelor, care are proprietăți mecanice mai bune și poate reține mai mult material în același interval. Acest lucru duce la mai puțin material și mai puțină greutate.

Beneficii
1 Strat ultraușor și subțire care permite reducerea greutății
2 Fibrele mai drepte, cu o ondulare redusă, optimizează și întăresc compozitul
3 Manipulare ușoară, tăiere și plasare manuală și automatizată
4 Design unic