info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore

Oliver No Design III.

Rachetă de badminton

In stoc la furnizor
Livrare în 4-7 zile lucrătoare
626 Lei 628 Lei vei economisi 2 Lei
  • Acest produs are livrare gratuita
  • icon-Created with Sketch. Puteți returna produsul în termen de 30 de zile

Oliver

33255

Când cumpărați acest produs fără reducere suplimentară, veți primi un voucher suplimentar de 100 Lei pentru următoarea comandă.


New to Oliver, care va fi pe placul oricărui jucător avansat, jucător de turnee și jucător profesionist. Racheta NO DESIGN III este a treia generație a unei rachete elegante și stilate, care se potrivește mâinii oricui. Designul rachetei s-a schimbat și el, pentru prima dată fiind modelat după modelul surorii sale de squash, în culoarea negru-carbon combinat cu elemente aurii. "Acest racket este adevărata cireașă de pe tortul OLIVER". Racheta are o rigiditate medie, cântărind doar 88 g, fiind echilibrată la centru. Racheta este construită pe o bază de cadru Microtech. Combinația dintre materialul folosit Metacarbon/Nano-Epolon și parametrii specifici ai acestei rachete conferă fiecărei lovituri o mare dinamică, dar în același timp jucătorul are o senzație perfectă în mână.

Parametrii

Sport Badminton
Sezonul 2022 Q3
Tipul de produs - rachete Rachetă
Echilibrarea rachetelor Spre centru
Flexibilitatea rachetei rigidă
Stil de joc Universal
Tehnologie Nano-Eplon™ , Metacarbon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ este o rețea de carbon tridimensională, la scară nanometrică. Această rețea este unul dintre cele mai rezistente materiale fabricate vreodată. Una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este transmisia și stabilitatea extrem de mare a impulsurilor fără pierderi.
Tehnologia Nano-Eplon™ de la OLIVER oferă combinația perfectă de lejeritate, stabilitate și rezistență. Noua plasă 3D-Mesh este plasată în zona punctului dulce pentru a crește rigiditatea torsională și pentru a spori rezistența. Distribuția metacarburilor și a grafiturilor va fi îmbunătățită fără a crește greutatea.

Metacarbon™

Metacarbon™, o fibră dezvoltată de OLIVER, crește presiunea în kiloponți pe mm², de patru ori mai mult decât titanul. În prezent, este posibilă reducerea densității cadrului și asigurarea unei durabilități mai mari.

Deși Metacarbon™ are o rigiditate de bază. Combinația cu rășina HSM asigură o extensibilitate excepțională. Utilizarea Metacarbon™ permite reducerea greutății. Suporturile Metacarbon™ oferă confort, manevrabilitate și amortizare optimă a vibrațiilor. Metacarbon™ permite un joc dinamic și exploziv prin îmbunătățirea transferului de energie, reducerea greutății și durabilitatea.