info@snsp.ro Vă vom răspunde în 24 de ore
Rachetă de badminton Oliver ORGANIC 5

Oliver ORGANIC 5

Rachetă de badminton

Produs neinclus in oferta
aruncăm o privire la bunuri similare
385 Lei 391 Lei vei economisi 6 Lei

Oliver

33156

Un model foarte popular este seria ORGANIC de rachete de badminton. Noul model, cu noul sistem Convex-Wave și tehnologia inovatoare nanoEplon, va contribui la îmbunătățirea performanțelor fiecărui jucător. Robust, cadru totuși ușor permite un joc dinamic cu un control optim al mingii.

Accelerație mare a capuluirachetei.

Parametrii

Sport Badminton
Sezonul 2016 Q1
Tipul de produs - rachete Rachetă
Echilibrarea rachetelor Spre centru
Flexibilitatea rachetei rigidă
Stil de joc Ofensivă
Tehnologie Nano-Eplon™ , Metacarbon™

Nano-Eplon™

Nano-Eplon™ este o rețea de carbon tridimensională, la scară nanometrică. Această rețea este unul dintre cele mai rezistente materiale fabricate vreodată. Una dintre cele mai importante caracteristici ale sale este transmisia și stabilitatea extrem de mare a impulsurilor fără pierderi.
Tehnologia Nano-Eplon™ de la OLIVER oferă combinația perfectă de lejeritate, stabilitate și rezistență. Noua plasă 3D-Mesh este plasată în zona punctului dulce pentru a crește rigiditatea torsională și pentru a spori rezistența. Distribuția metacarburilor și a grafiturilor va fi îmbunătățită fără a crește greutatea.

Metacarbon™

Metacarbon™, o fibră dezvoltată de OLIVER, crește presiunea în kiloponți pe mm², de patru ori mai mult decât titanul. În prezent, este posibilă reducerea densității cadrului și asigurarea unei durabilități mai mari.

Deși Metacarbon™ are o rigiditate de bază. Combinația cu rășina HSM asigură o extensibilitate excepțională. Utilizarea Metacarbon™ permite reducerea greutății. Suporturile Metacarbon™ oferă confort, manevrabilitate și amortizare optimă a vibrațiilor. Metacarbon™ permite un joc dinamic și exploziv prin îmbunătățirea transferului de energie, reducerea greutății și durabilitatea.